Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Kentia keinotekoinen kämmen 150 cm

Alennus
39 %
Alun perin
150 €
Vain tänään
90,90 € DPH: n kanssa
73,31 € ilman arvonlisäveroa
93 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kentia Palmaa kutsutaan myös Paradise Palmiksi, Sentry Palmiksi ja Thatch Palmiksi. Se on suhteellisen hitaasti kasvava ja tyylikäs palmulaji, joka istutetaan usein kolmen tai useamman kasvien ryhmiin kerralla. Se on ihanteellinen palmu kasvamaan talon sisällä, mutta se kukoistaa myös Etelä -Kalifornian rannikkoalueilla. Vuoteen 1885 mennessä palmu oli ensimmäinen Britanniassa, jossa Journal of Horticulture totesi seuraavaa: "Nämä Kentiat ovat enemmän kysyttyjä kuin lähes mikään muu palmu suuren kauneutensa ja kestävien ominaisuuksiensa vuoksi." Toinen syy niiden suosioon johtuu kuningatar Victoriasta , joka kasvatti niitä kaikissa kodeissaan ja neuvoi Kentien palmuja asettamaan arkun ympärille.

Esiintyminen

Palm Kentia on peräisin Lord Howen saarelta, pieneltä maalta Australian itärannikolta. Saari antaa Palman kasvitieteellisen nimen Howea forsteriana. Se kasvaa hitaasti, joten kymmenen metrin korkeuden saavuttaminen voi kestää vuosikymmeniä. Maailman luonnonsuojeluliitto pitää tätä lajia haavoittuvana. Sitä kasvatetaan Lord Howe Islandilla keräämällä villisiemeniä ja itämällä ne vietäväksi maailmaan koristekasvina. Siementen ja taimien kauppa on kuitenkin tiukasti säännelty.

Parametrit

Keinotekoinen Kentia -kämmenemme on 150 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Sen 4 varsivarret ovat muovia, mutta erittäin aito rakenne. Palmassa on 38 lehteä kahdessa luonnollisen vihreän sävyssä, jotta saadaan aikaan Palman luonnollisin vaikutus. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa, jonka halkaisija on 20,32 cm ja jonka keinotekoisen alustan pintaa täydentää koristeellinen paisutettu savi.

Sijainti

Jos haluat tuoda kotiisi trooppisen tunnelman, älä missaa Palma Kentiaa. Tämä kasvi näyttää hyvältä tahansa kotona toimistossa. Se on myös täydellinen sisustus käytettäväksi ostoskeskuksissa tai kahviloissa . Se piristää kaikkia huoneita ja antaa sille todella jäljittelemättömän hymyn. Kentian trooppinen palmu on kaunis koriste -lisävaruste jokaiseen kotiin tai julkiseen tilaan, joten voimme vain suositella sitä sinulle.

Yhdistelmät

Kentia -kämmenemme voidaan yhdistää muihin tarjoamiimme kämmentyyppeihin. Myös lehtikasvien , kuten Difenbachian, Monsteran tai Allocasian , sekoittaminen on sopivaa. Hän voi kuitenkin menestyä täysin yksilönä. Sen kauneus loistaa esimerkiksi yksivärisessä kukkaruukussa, mutta se kestää myös monivärisen yhdistelmän. Voit valita matalat ja korkeat kukkaruukut makusi mukaan. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20010
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 38 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 13 cm
Lehden leveys 1 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä, Ruskea
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 55 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!