Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Fikus liana 150 cm

Alennus
9 %
Alun perin
120 €
Vain tänään
109 € DPH: n kanssa
87,90 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ficus Benjamin on pensas- tai puukasvi, jota kasvatetaan laajalti koristeena ja joka kuuluu Moraceae -heimoon. Fikus Benjamin on aina vihreä koristepuu, joka on yksi suosituimmista huonekasveista. Siinä on hieman roikkuvat oksat ja munaiset terävät lehdet. Ficus on kasvi, jolla on matalat juuret, lehtirakenne ja leveä ikivihreä lehti, jossa on vaalea, hieman harmahtava sileä kuori. Villissä olosuhteissa kasvi saavuttaa 15-20 m korkeuden. Se sopii valoisaan paikkaan, mutta ei suoraan auringonvaloon. Moniväriset muotit tarvitsevat enemmän valoa ja sijoittamista lämpimään paikkaan. Benjaminin ficus vaatii kohtuullista kosteutta, valoa, ilman vetoa ja vähintään 10 asteen lämpötilan.

Esiintyminen

Fikus on kotoisin Aasiasta ja Australiasta, erityisesti Intiasta, Jabasta ja Balista. Australiasta, Bhutanista, Kambodžasta, Kiinasta, Filippiineiltä, Laosista, Malesiasta, Nepalista, Uudesta Guineasta, Thaimaasta, Vietnamista ja Tyynenmeren alueelta pohjoisesta ja etelästä. Se kehittyy hiekkaisella ja kalkkipitoisella maaperällä jokien ja purojen varrella; kasvien koristeina sen viljely on levinnyt maailmanlaajuisesti. Se on koristekasvi, joka houkuttelevan muodonsa ja eri ympäristöolosuhteiden sietokyvynsä vuoksi arvostetaan huonekasvina.

Parametrit

Keinotekoinen puu Fikus Benjamin I, mukaan lukien 150 cm korkea kukkaruukku. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,32 cm . Sitä täydennetään keinotekoisen alustan pinnalla koristeellisella paisutetulla savella. Luonnonpuun rungosta se löytää 1200 luonnon vihreää lehteä reunasta, joka on värjätty valkoiseksi, mikä on hyvin tyypillistä tälle Ficukselle. Lehdet on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mutta niitä ei voi erottaa elävästä.

Sijainti

Keinotekoinen Ficus on suunniteltu sisätiloihin . Se on yksi kodin suosituimmista puista. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Sitä voidaan käyttää olohuoneissa , ruokailuhuoneissa ja eteisissä tai viherhuoneissa. Ne erottuvat erityisesti pasiansseina, mutta voit yhdistää ne myös muihin tarjouksemme kasveihin.

Yhdistelmät

Suosittelemme, että yhdistät Ficuksen eri vaihtoehtoihin muuntyyppisistä Ficuksista tarjouksistamme. Hän voi erottua myös yksinään, mutta mainitun Ficuksen lisäksi hänelle sopivat myös muut "ikivihreät" keinotekoiset puut, kuten Dífenbachia , Alokázia tai Zamiokulkas. Koska keinotekoisessa Fikus-lehdessämme on värikkäitä lehtiä, on suositeltavaa valita koristekukkaruukku, erityisesti yksivärinen tai hieno kuvio. Valitse laajasta valikoimastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20082
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 20.1 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali puu
Lehden korkeus 7.5 cm
Lehden leveys 4.5 cm
Arkkien lukumäärä 1200 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri Ruskea
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Rungon / varren korkeus 60 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 arviointi