Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen banaanipuu 150 cm

Alennus
38 %
Alun perin
120 €
Vain tänään
73,90 € DPH: n kanssa
59,60 € ilman arvonlisäveroa
34 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Banaani puu on suvun yrttejä B perheen ananakset . Se sisältää sekä muutamia kymmeniä senttimetrejä pieniä kääpiölajeja että korkeampien yrttien edustajia (jopa 16 metriä). Banaanihedelmät, banaanit ovat toivottu hyödyke, jota varten Musan perheen edustajia on viljelty ja kasvatettu eri tavoin. Tunnettujen pehmeiden ja makeiden banaanilajikkeiden lisäksi ruoanlaittoon liittyy myös tärkkelyspitoisia banaaneja.

Esiintyminen

Ensimmäinen todellinen banaanitarha kuvattiin Kiinassa noin 200. Noin 650 islamilaiset valloittajat toivat banaaneja Palestiinaan. Arabialaiset ostajat levittivät sitten banaaneja suurimpaan osaan Afrikkaa.

Vuonna 1502 portugalilaiset siirtolaiset rakensivat ensimmäiset banaanitarhat Karibialla ja Keski -Amerikassa.

Parametrit

Keinotekoinen banaanipuu on kukkaruukku mukaan lukien 150 cm korkea. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa, jonka halkaisija on 17,78 cm ja pinta on peitetty sammaleen jäljitelmällä. Neljässä muovivarressa on yhteensä 16 kaunista vihreää lehteä, jotka on valmistettu muovista, mutta jotka ovat yhtä eläviä kosketukseen. Lehdet ovat kahdessa luonnollisen vihreän sävyssä, jotta saadaan vieläkin luonnollisempi vaikutus.

Sijainti

Kaunis keinotekoinen puu on ihanteellinen lisä kotiisi tai toimistoosi . Se sopii kaikkialle, missä haluat vähän vehreyttä ja joissa olosuhteet eivät ole sopivia eläville kasveille, joko valon puutteesta tai hoidosta. Kun valitset oikean paikan, sen korkeus tuo tropiikin suoraan huoneeseesi. Se sopii melkein mihin tahansa sisustustyyliin.

Sitä on helppo käsitellä ja se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltoa.

Yhdistelmät

Banaanipuu on eksoottinen puu, joka ei tarvitse kumppania. Mutta jos haluamme yhdistää sen muihin kasveihin, se on monipuolinen.

Suositellaan yhdistämään Araceae -perheen eri variantteja, kuten: Anthurium, alokázie tai Kala, joka luo täydellisen harmonisen sisustuksen.

Suosittelemme asettamaan sen koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka voi tilata myös meiltä erikseen.

Parametrit

Tuotekoodi 20067
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.9 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 16 ks
Lehden korkeus 40 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 16 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea, vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!