Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen viikunapuun lyyrälehti 150 cm

Alennus
42 %
Alun perin
140 €
Vain tänään
81,90 € DPH: n kanssa
66,05 € ilman arvonlisäveroa
95 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Figovník, slovakialainen nimi Fikus viittaa vain tämän suvun koristelajeihin, erityisesti niihin, joilla on kovat kiiltävät tummanvihreät elliptiset lehdet. Viikunapuun perheeseen kuuluu yli 800 trooppisten ja subtrooppisten puumaisten kasvien lajia. Viikunapuut muodostavat toissijaisia runkoja ilmakehän juurista. Meidän olosuhteissamme trooppisia lajeja kasvatetaan koristekasveina. Viikuna on subtrooppinen laji Välimereltä. Mutta sitä kasvatetaan myös Slovakiassa, jonka hedelmät (viikunat) tuodaan meille. Viikuna on lehtipuu tai pensas, joka kasvaa yleensä 10 m, mutta enintään 15 m korkeuteen. Lehdet ovat yksinkertaisia, 10-30 cm pitkiä. Joidenkin lähteiden mukaan se on yksitoiminen kasvi, toisten mukaan se on kaksisirkkainen kasvi. Massa ja kypsät hedelmät ovat myrkyllisiä.

Esiintyminen

Se on peräisin Lähi -idästä ja Länsi -Aasiasta, mutta sitä on viljelty muinaisista ajoista lähtien, ja sitä kasvatetaan nyt kaikkialla maailmassa koristekasvina ja hedelmäpuuna. Siitä on tullut naturalisoitu laji paikallisissa paikoissa Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Sitä on kasvatettu useiden vuosisatojen ajan Slovakiassa lämpimillä alueilla viinitarhoilla tai eri suojelluissa paikoissa, mutta sen viljely maassamme ei ole kannattavaa ja Figovník usein jäätyy.

Parametrit

Keinotekoinen viikunapuumme on 150 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 6 kannasta, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Lehdet alkavat puolet rungoista. Lehdet on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen ja on 95 kappaletta. Ne ovat väriltään luonnollisen vihreitä reunoja pitkin ja muuttuvat valkoisiksi. Se on täydellinen kopio tämän viikunapuun live -versiosta. Viikunapuut toimitetaan koriste -insertissä, jonka halkaisija on 17,78 cm , yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammaleen jäljitelmällä.

Sijainti

Keinotekoinen viikunapuumme täyttää avoimet ja valoisat huoneesi erittäin kauniisti. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä viikunapuu on itse asiassa keinotekoinen. Se voidaan sijoittaa kauniisti pienemmälle pöydälle, jalustalle tai kukkaruukulle. Keinotekoinen viikunapuut tuovat sinulle eksoottisuutta suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Fig Tree yhdistää erittäin hyvin muiden lajien Fig Tree, mutta myös eri Palms. Jos olet huolissasi siitä, ettet voi laittaa kukkivia kasveja tämän viikunapuun viereen, se on suuri virhe. Se täydentää erittäin hienosti esimerkiksi Dracenan tai Kamelian kanssa . Tämä viikunapuu on myös hyvin "ymmärretty" muovisilla Sandy -kukkaruukkuillamme, jotka löydät tarjouksestamme. Voit myös tehdä istutuksen kukkaruukkuun erikoiseksi asettamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20062
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 10 cm
Lisää leveys 16 cm
Varren / varren lukumäärä 6 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 20 cm
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 20 cm
Arkkien lukumäärä 95 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri Valkoinen, vihreä
Rungon / varren korkeus 50 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!