Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Dracena keinotekoinen puu 180 cm

Alennus
41 %
Alun perin
170 €
Vain tänään
99,90 € DPH: n kanssa
80,56 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Dracena on suosittu huonekasvi, kasvin nimen alkuperä tulee antiikin kreikkalaisesta sanasta Drakaina tai "sudenkorento", kiitos Dracenan varren punaisesta kumimaisesta hartsista, jota he vertasivat lohikäärmeen vereen. Useita vuosisatoja sitten tätä hartsia käytettiin hammastahnana, väriaineena ja lääkkeenä. Nykyään sitä käytetään edelleen lakkana ja kevyessä painossa. Dracenista huolehtiminen on suhteellisen yksinkertaista ja voi selviytyä jopa laiminlyönnistä. Huoneen huomiota ei kiinnitä pelkästään sen raikas vehreys ja kauniit värikuviot, vaan myös Dracena parantaa ilmanlaatua. Lehtien ylä- ja alaosan säännöllinen pyyhkiminen kostealla liinalla antaa kasville mahdollisuuden vaihtaa vapaasti ilmaa huoneessa. Tyypillisten miekanmuotoisten lehtien ja vähäisten hoitovaatimusten ansiosta Dracena on lähes täydellinen huonekasvi.

Esiintyminen

Dracena on kotoisin Madagaskarilta ja muilta Intian valtameren saarilta. Se kasvaa luonnollisesti vain lämpimässä ilmastossa. Vaikka se saavuttaa kunnollisen korkeuden luonnollisessa ympäristössään, se on paljon pienempi sisätiloissa. Esimerkiksi Dracaena fragrans (tuoksuva Dracena) saavuttaa Afrikan trooppisissa osissa jopa 15 metrin korkeuden, kun taas sisätiloissa se on 1 - 1,8 metriä korkea.

Parametrit

Keinotekoinen Dracena on 180 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 3 kannasta, jotka on valmistettu vihreästä muovista. Lehdet on myös valmistettu muovista, joka on elävä kosketukseen. Arkkien määrä on 61 kpl. Ne ovat kauniisti pitkänomaisia, miekan muotoisia. Lehdet alkavat rungon yläosasta. Se on täydellinen kopio tämän palmun elävästä versiosta. Tämä Dracena toimitetaan perusmuovipannussa , jonka halkaisija on 20,32 cm, yhdessä sammalpeitteisen keinotekoisen alustan kanssa.

Sijainti

Dracena täyttää avoimet ja valoisat huoneesi erittäin kauniisti. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä kasvi on itse asiassa keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista, aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Dracenamme tuo sinulle eksoottisuutta suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Suosittelemme Dracenan yhdistämistä muihin kasveihin, joiden luonnollinen ympäristö on saarilla tai paikoissa, joissa ilmasto on kuiva, kuten. Eri Cactuses, Dracens tai Yuccas. Se näyttää myös miellyttävältä yksinään, koska sen kauniit pitkänomaiset lehdet ovat kaunis koriste itsessään. Ei ole sattumaa, että Dracena on yksi kaikkien aikojen suosituimmista huonekasveista. Dracena täydentää hyvin maanläheisiä kukkaruukkuja. Sitä voi myös täydentää kauniisti vaalealla koristeellisella soralla, joka täydentää tämän kauniin kasvin hienosti. Kukkaruukut, koristeellinen sora ja muut mainitut tuotteet löytyvät verkkosivustomme tarjouksesta.

Parametrit

Tuotekoodi 20075
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 60 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 61 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 75 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!