Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Ficus 180 cm

Alennus
41 %
Alun perin
170 €
Vain tänään
99,90 € DPH: n kanssa
80,56 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Figovník, slovakialainen nimi Fikus viittaa vain tämän suvun koristelajeihin, erityisesti niihin, joilla on kovat kiiltävät tummanvihreät elliptiset lehdet. Fikus -perheeseen kuuluu yli 800 trooppisten ja subtrooppisten puumaisten kasvien lajia. Ficus muodostuu ilmajuurien toissijaisista rungoista. Meidän olosuhteissamme trooppisia lajeja kasvatetaan koristekasveina. Ficus on subtrooppinen laji Välimereltä. Mutta sitä kasvatetaan myös Slovakiassa, jonka hedelmät (viikunat) tuodaan meille. Yleinen ficus on lehtipuu tai pensas, joka kasvaa yleensä 10 m, mutta enintään 15 m korkeuteen. Lehdet ovat yksinkertaisia, 10-30 cm pitkiä. Joidenkin lähteiden mukaan se on yksisirkkainen kasvi, toisten mukaan se on kaksisirkkainen kasvi. Massa ja kypsät hedelmät ovat myrkyllisiä.

Esiintyminen

Se on peräisin Lähi -idästä ja Länsi -Aasiasta, mutta sitä on viljelty muinaisista ajoista lähtien, ja sitä kasvatetaan nyt kaikkialla maailmassa koristekasvina ja hedelmäpuuna. Siitä on tullut naturalisoitu laji paikallisissa paikoissa Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Nykyään löydämme sen kesytetyksi alueen vyöhykkeellä Länsi-Välimerestä Intian koillisosaan. Sitä on kasvatettu useiden vuosisatojen ajan Slovakiassa lämpimillä alueilla viinitarhoilla tai eri suojelluissa paikoissa, mutta sen viljely maassamme ei ole kannattavaa ja Fikus usein jäätyy.

Parametrit

Keinotekoinen Ficus on 180 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 7 rungosta, jotka on valmistettu luonnonpuusta. Ensimmäinen kruunu alkaa heimojen ensimmäisellä kolmanneksella. Toinen kruunu sijaitsee korkeimman rungon yläosassa. Lehdet on valmistettu muovista, joka on elävä kosketukseen ja niitä on 2420 kappaletta. Ne ovat täydellinen kopio tämän Ficuksen live -version lehdistä. Lehtien väri on vaalea ja tummanvihreä, ja lehtien reunoilla on kerman yhdistelmä. Fikusimme toimitetaan koriste -insertissä, jonka halkaisija on 20,32 cm , yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammaleen jäljitelmällä.

Sijainti

Keinotekoinen Fikus täyttää erittäin kauniisti avoimet ja valoisat huoneesi. Kiitos sen realistinen ulkonäkö, se on kaunis sisustus kotona tai toimistossa, ja voit unohtaa, että tämä Fikus on todella keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista , aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Keinotekoinen Fikus tuo taatusti eksoottisuutta suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Ficus yhdistyy erittäin hyvin muiden viikunalajien kanssa , mutta myös erilaisten palmujen kanssa . Jos olet huolissasi siitä, ettet voi laittaa kukkivia kukkia tämän palmun viereen, se on suuri virhe. Se täydentää hyvin esimerkiksi Guzmaniaa . Tämä Fikus myös "ymmärtää" täydellisesti muovisilla RATO -kukkaruukkuillamme, joiden rottinkikuvio on vaaleampi, mutta myös tumma. Löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä kukkaruukun istutuksesta erityistä asettamalla puulastut alustan pinnalle tai valita myös koristekiviä, joista suuri valikoima löytyy myös verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20083
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali puu
Lehden korkeus 6 cm
Lehden leveys 4 cm
Arkkien lukumäärä 2420 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Rungon / varren korkeus 60 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!