Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen bambu 180 cm

Alennus
40 %
Alun perin
140 €
Vain tänään
83,90 € DPH: n kanssa
67,66 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Bambut ovat monivuotisia puita tai pensaita, jotkut lajit ovat matalia ja peittävät maaperän, toiset ovat korkeita ja voivat kasvaa noin 40 tai 50 metrin korkeuteen. Joillakin lajeilla on kyky levitä istutuspaikasta ympäristöön maanalaisen kautta. Monet lajit kasvavat tiheän kasvillisuuden muodossa. Bambut kukkivat joko vuosittain tai joillakin lajeilla 12 tai 120 vuoden välein, ja kaikki alueen kasvit kukkivat kerralla. Kukinnan jälkeen kasvit yleensä kuolevat. Lehdet ovat karvaisia, laajasti elliptisiä. Heillä on kukkia, joissa on 6 heteitä, jotka on järjestetty luutiin. Hedelmä on vilja, luuhedelmä tai marja. Bambu kuuluu maailman nopeimmin kasvaviin kasveihin - joskus varsi kasvaa jopa yhden metrin nopeudella päivässä.

Esiintyminen

Bambuja esiintyy trooppisella, subtrooppisella ja harvemmin lauhkealla vyöhykkeellä. Erityisesti niitä esiintyy Yhdysvaltojen kaakkoisosassa ja koko Keski- ja Etelä -Amerikassa sekä lähes koko Afrikassa Saharan eteläpuolella ja Aasiassa Intiasta, Japanista ja Kaakkois -Kiinasta Pohjois -Australiaan. Bambu kasvaa myös huomattavassa korkeudessa. Ensimmäiset bambut saapuivat Eurooppaan 1800 -luvun lopulla, mutta saksalaiset, belgialaiset ja hollantilaiset viljelijät toivat suurimman osan nykyisin tunnetuista lajeista vasta 1990 -luvun alussa.

Parametrit

Keinotekoinen bambukasvimme on 180 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Tämä keinotekoinen bambu houkuttelee kuudella vaaleanruskealla luonnollisella rungollaan ja korkealaatuisilla 498 vihreillä lehdillä, jotka on valmistettu muovista, mutta elävät kosketukseen. Bambu on erittäin tiheän näköinen. Se toimitetaan peruskukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm ja joka on peitetty sammalilla alustan pinnalla. Bambu on peruskukkaruukussa ja se voidaan helposti sijoittaa koristeeseen, joka on ihana lisä sisustukseesi.

Sijainti

On useita syitä, miksi kannattaa valita Bamboo kalustamisella sisustukseen. Koska bambumme on valmistettu luonnonpuusta, sille on ominaista korkea kestävyys ja kovuus. Bambumme on suunniteltu sisätiloihin, ja se on sopiva korvaaja tämän kasvin elävälle versiolle. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa hoitaa elävää bambua, meidän kopio tästä kasvista on oikea valinta. Bambut tuovat eksoottisuutta asuntoon tai taloon, ne ovat paras valinta aasialaiseen tyyliin rakennettuun sisustukseen. Lisäksi ne palvelevat kunnolla avointa tilaa, ne voivat täyttää ongelmalliset kulmat tai luoda epätavallisen suojauksen. Ne sopivat erityisesti nykyaikaisiin taloihin.

Yhdistelmät

Bambun etuna on myös se, että se voidaan hienosti harmonisoida eri materiaalien ja tyylien kanssa, joten löydät varmasti jotain, joka sopii sinulle verkkosivuiltamme. Suosittelemme yhdistelmää Monsterin tai Dracenan kanssa . Yhtä tärkeätä on valita oikea ruukku, ja voit myös käyttää koristeellisia siruja tai kiviä, joita löydät verkkosivustoltamme, koko sisustukseen.

Parametrit

Tuotekoodi 20065
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Sisähalkaisija 17.2 cm
Varren / varren lukumäärä 6 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 1 cm
Lehden pituus 11 cm
Arkkien lukumäärä 498 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!