Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Ficus 150 cm

Alennus
38 %
Alun perin
130 €
Vain tänään
80,90 € DPH: n kanssa
65,24 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Figovník, slovakialaisella nimellä Fikus, viittaa vain tämän suvun koristelajeihin, erityisesti niihin, joilla on kovat kiiltävät tummanvihreät elliptiset lehdet. Fikus -perheeseen kuuluu yli 800 trooppisten ja subtrooppisten puumaisten kasvien lajia. Ficus muodostuu ilmajuurien toissijaisista rungoista. Meidän olosuhteissamme trooppisia lajeja kasvatetaan koristekasveina. Ficus on subtrooppinen laji Välimereltä. Mutta sitä kasvatetaan myös Slovakiassa, jonka hedelmät (viikunat) tuodaan meille. Yleinen ficus on lehtipuu tai pensas, joka kasvaa yleensä 10 m, mutta enintään 15 m korkeuteen. Lehdet ovat yksinkertaisia, 10-30 cm pitkiä. Joidenkin lähteiden mukaan se on yksitoiminen kasvi, toisten mukaan se on kaksisirkkainen kasvi. Massa ja kypsät hedelmät ovat myrkyllisiä.

Esiintyminen

Se on peräisin Lähi -idästä ja Länsi -Aasiasta, mutta sitä on viljelty muinaisista ajoista lähtien, ja sitä kasvatetaan nyt kaikkialla maailmassa koristekasvina ja hedelmäpuuna. Siitä on tullut naturalisoitu laji paikallisissa paikoissa Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Nykyään löydämme sen kesytetyksi alueena Länsi -Välimerestä Koillis -Intiaan. Sitä on kasvatettu useiden vuosisatojen ajan Slovakiassa lämpimillä alueilla viinitarhoilla tai eri suojelluissa paikoissa, mutta sen viljely maassamme ei ole kannattavaa ja Fikus usein jäätyy.

Parametrit

Keinotekoinen Ficus on 150 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu luonnollisista kannoista, jotka ovat mielenkiintoisesti kietoutuneet toisiinsa. Varren ensimmäisellä kolmanneksella lehtiminen alkaa vihreänvalkoisilla muovilehdillä, jotka ovat kosketuksessa. Se on täydellinen kopio tämän Ficuksen live -versiosta. Fikusimme toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,5 cm , yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammalilla.

Sijainti

Keinotekoinen Fikus täyttää erittäin kauniisti avoimet ja valoisat huoneesi. Realistisen ulkonäönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi , sisääntuloihin, mutta myös ravintolatiloihin. Tärkein syy on se, että se voi antaa koko sisustukselle paljon paremman ilmeen ja myös Fikus voi kaunistaa tilaa erittäin kauniisti odottaessaan. Se erottuu kauniisti korkeammista ruukuista. Keinotekoinen Fikus tuo taatusti eksoottisuutta suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Ficus on erittäin hyvin yhdistetty muun tyyppisiin viikunapuisiin, Jukolaan, mutta myös erilaisiin palmuihin. Jos olet huolissasi siitä, ettet voi laittaa kukkivaa palmun vieressä olevaan huoneeseen, se on suuri virhe, se on hyvin lapion mukainen. Suosittelemme yksiväristä kukkaruukkua ja voit tehdä sen istutuksesta erityisen sijoittamalla puulastut alustan pinnalle tai koristekiviä, joita löydät verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20079
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 35 cm
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.5 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali puu
Haaran pituus 5 cm
Lehden leveys 3.5 cm
Lehden pituus 6 cm
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Rungon / varren korkeus 48 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!