Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Dracena 135 cm

Alennus
10 %
Alun perin
99 €
Vain tänään
88,90 € DPH: n kanssa
71,69 € ilman arvonlisäveroa
28 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Dracén-perheeseen kuuluu yli 100 jäsentä. Vaikka monia lajikkeita kasvatetaan huonekasveina, monet lajikkeet selviytyvät ulkona. Useat niistä kehittyvät suuriksi puiksi, kun taas osa, kuten ns Lucky Bamboo, ne pysyvät pieninä. Kaksi suosituimmista lajeista ovat Dracaena fragrans (Dracena fragrant) ja Dracaena marginata (Dracena vuorattu).

Dracena kuuluu myös vaatimattomien huonekasvien ryhmään. Kasvin ollessa nuori, sen lehdet kasvavat suoraan maasta. Vuosien mittaan alemmat lehdet putoavat ja kasvin kasvaessa se muodostaa ohuen rungon, joka on vuorattu pyöreillä arpeilla pudonneiden lehtien päälle. Lappu muodostuu tiheästä ruusukkeesta, jossa on 30 - 40 cm pitkiä kapeita lansolaattisia tummanvihreitä lehtiä. Joillakin lajikkeilla on selvempi kolmivärinen raitakuvio, jossa on kermanvihreä keskusta. Kasvi kestää pitkään ja kestää jonkin verran laiminlyöntiä. Se kasvaa hitaasti eikä välitä merkittävistä olosuhteiden muutoksista, kuten vaihtelusta tai alhaisesta kosteudesta.

Esiintyminen

Dracena on suosittu huonekasvi, joka on kotoisin Madagaskarilta ja muilta Intian valtameren saarilta. Kasvin nimen alkuperä tulee antiikin kreikkalaisesta sanasta drakaina tai "sudenkorento", kiitos Dracenan varressa olevan punaisen kumimaisen hartsin, jota he vertasivat lohikäärmeen vereen. Useita vuosisatoja sitten tätä hartsia käytettiin hammastahnana, väriaineena ja lääkkeenä. Nykyään sitä käytetään edelleen lakana ja vaaleassa painatuksessa. Dracena tunnetaan myös nimellä Song of India ja Pleomele.

Parametrit

Keinotekoinen Dracena-puumme on 135 cm korkea muovinen kukkaruukku mukaan lukien. 24 kauniin vihreän lehden, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista, ansiosta se tekee erittäin realistisen vaikutelman. Runko on mielenkiintoinen vaaleanruskea muoto, jossa on selkeät urat. Sen valmistukseen käytettiin muovia. Dracena keinotekoinen puu tulee keinotekoisessa mustassa pohjakukkaruukussa. Tämän kukkaruukun korkeus on 17 cm, halkaisija 19,7 cm.

Sijainti

Tämä Dracena-puu koristaa jokaista sisustusta. Voit sijoittaa sen myös paikkoihin, joissa elävät kasvit eivät selviäisi. Dracena sopii makuuhuoneisiin, olohuoneisiin, hotellien eteisiin, mutta myös uima-altaiden ja kylpyhuoneiden pimeisiin tiloihin tai kosteaan ympäristöön. Sinun ei tarvitse kastella tai istuttaa keinotekoista Dracenaamme, eikä se koskaan kasva, joten paikasta, johon haluat sen, ei tule koskaan primitiivistä.

Yhdistelmä

Yksinäistä kasvia voi täydentää pienemmillä ja tiiviimmillä kasvavilla kasveilla, esim. Saniainen, Hirviö tai Shefler. Jos etsit jotain kukkivaa, suosittelemme punaista Anthuriumia tai valkoista Shovelia. Jotta rentoutuminen makuuhuoneessa olisi täysipainoista, se tuo tarvittavan harmonian ja puhdistaa mielen stressistä, sopivaa viheraluetta ei tarvitse unohtaa, ja keinotekoinen Dracena on ihanteellinen täydentämään tätä tilaa. Löydät kaikki mainitut kasvit verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20261
Korkeus 135 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.7 cm
Lisää materiaalia muovi-
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vaalean ruskea
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!