Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Saniainen 150 cm

Alennus
39 %
Alun perin
120 €
Vain tänään
72,90 € DPH: n kanssa
58,79 € ilman arvonlisäveroa
32 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Saniaiset ovat maailman yllättävimpiä kasveja. Niiden runko on enemmän tai vähemmän ohut, mutta niiden lehdet voivat helposti ylittää kahden metrin pituuden. Etäisyydeltä ne näyttävät palmuilta, vaikka niissä ei olisi mitään vikaa, koska niillä ei ole mitään yhteistä. Vaikka niillä ei ole kukkia, tämä ei estänyt heitä olemasta yksi puutarhojen, terassien ja asuntojen suosituimmista kasveista. Saniaisella on juuristo, varsi ja lehdet. Siinä ei ole siemeniä. Lehdet eivät näytä muiden kasvien lehdiltä. Ne näyttävät siltä, että useita oksia olisi asetettu yhteen tasoon ja kiinnitetty varteen. Niiden väri voi vaihdella vaaleanvihreästä tummanvihreään.

Esiintyminen

Tunnetuimmat ja pakkasenkestävät puusanat ovat kotoisin Tasmaniasta, Uudesta-Seelannista ja Australiasta. Ne vaativat osittaista varjoa, mutta sietävät myös varjoisaa paikkaa, kuivassa kesäympäristössämme eivät pidä paikasta suorassa auringonvalossa. Hänet tunnetaan menestymästä voimakkaassa varjossa, jossa hän selviää vähän muusta. Alueellamme on mielenkiintoisia paikkoja, joissa on runsaasti saniaisia Považská Bystrican läheisyydessä. Se johtuu vuoristoisesta helpotuksesta, joka luo suuren määrän erilaisia luontotyyppejä - kuivista kivistä vesisiin maaperiin ja soihin.

Parametrit

Keinotekoinen saniainen on 150 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Puu asetetaan muoviseen perusruukkuun , jonka halkaisija on 20,32 cm. Siinä on 1 muovinen keinotekoinen runko, jossa on 36 keinotekoista vihreää lehteä, jotka eivät ole erottamiskykyisiä elävistä, vaikka niiden valmistukseen olisi käytetty muovia. Se on suunniteltu sisätiloihin. Se on peitetty sammalilla keinotekoisen alustan pinnalla.

Sijainti

Jos tarvitset huoneen huoneeseen, jossa ei ole tarpeeksi valoa, keinotekoinen saniainen on oikea valinta. Se näyttää edelleen houkuttelevalta. Se erottuu eniten huoneesi kulmasta. Se sopii myös edustaviin tiloihin. Saniainen on kaunis koristeellinen lisävaruste kaikkiin sisätiloihin huoneen miellyttävän ilmeen ja sisustuksen aikaansaamiseksi. Soveltuu käytettäväksi myös erittäin vaativissa sisätiloissa valon puutteen vuoksi tai tupakointialueilla). Sitä on helppo käsitellä ja se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltoa.

Yhdistelmät

Kaipaatko virkistävää ja salaperäistä metsäilmapiiriä, joka leviää asuntoosi, etkä tiedä miten saavuttaa se? Ihanteellinen ratkaisu on viehättävät saniaiset - huonekasvit, joilla on kiehtovia lehtiä ja jotka pukeutuvat kotisi kauneimpiin vihreisiin sävyihin.

Erivärisiä ja -kokoisia kivipuutarhakasveja, saniaisia ja koristekasveja voidaan yhdistää keinotekoiseen saniainepalmuumme. Suosittelemme asettamaan sen koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka suuren valikoiman löydät myös verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20020
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 20.1 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 45 cm
Oksien määrä 36 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 8 cm
Lehden leveys 2 cm
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 4 ks
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri vihreä
Rungon / varren korkeus 26 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!