Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Dracena keinotekoinen puu 160 cm

Alennus
8 %
Alun perin
130 €
Vain tänään
119 € DPH: n kanssa
95,97 € ilman arvonlisäveroa
20 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Dracena on suosittu huonekasvi, kasvien nimen alkuperä tulee muinaisesta kreikkalaisesta sanasta drakaina tai "sudenkorento", kiitos dracenan varren punaisesta kumimaisesta hartsista, jota he vertasivat lohikäärmeen vereen. Useita vuosisatoja sitten tätä hartsia käytettiin hammastahnana, väriaineena ja lääkkeenä. Nykyään sitä käytetään edelleen lakkana ja kevyessä painossa. Dracena tunnetaan myös nimellä Intian laulu ja Pleomele. Dracenista huolehtiminen on suhteellisen yksinkertaista ja voi selviytyä jopa laiminlyönnistä. Huoneen huomiota ei kiinnitä pelkästään sen raikas vihreys ja kauniit värikuviot, vaan myös Dracena parantaa ilmanlaatua. Lehtien ylä- ja alaosan säännöllinen pyyhkiminen kostealla liinalla antaa kasville mahdollisuuden vaihtaa vapaasti ilmaa huoneessa. Tyypillisten miekanmuotoisten lehtien ja vähäisten hoitovaatimusten ansiosta porataan lähes täydellinen huonekasvi.

Esiintyminen

Dracena on kotoisin Madagaskarilta ja muilta Intian valtameren saarilta. Se kasvaa luonnollisesti vain lämpimässä ilmastossa. Vaikka se saavuttaa kunnollisen korkeuden luonnollisessa ympäristössään, se on paljon pienempi sisätiloissa. Esimerkiksi Dracaena fragrans (tuoksuva Dracena) saavuttaa Afrikan trooppisissa osissa jopa 15 metrin korkeuden, kun taas sisätiloissa se on 1 - 1,8 metriä korkea.

Parametrit

Dracenamme on 180 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 3 kannasta, jotka on valmistettu vihreästä muovista. Palmujen puolivälissä lehtiminen alkaa. Lehdet on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen ja joita on 61 kappaletta. Lehdet on kauniisti vuorattu vaaleanvihreällä kontrastilla ja lehtiminen alkaa kasvin pohjasta. Se on täydellinen kopio tämän palmun elävästä versiosta. Keinotekoinen Dracena toimitetaan perusmuovipannussa , jonka halkaisija on 20,32 cm, sammalilla peitetyn keinotekoisen alustan kanssa.

Sijainti

Dracena täyttää avoimet ja valoisat huoneesi erittäin kauniisti. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä kasvi on itse asiassa keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista , aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Dracenamme tuo sinulle eksoottisia tuotteita suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään Dracenin muihin kasveihin, joiden luonnollinen ympäristö on saarilla tai kuivassa paikassa, kuten erilaisia kaktuksia, Dracaena tai Yucca. Se näyttää myös miellyttävältä yksinään, koska sen kauniit kaksiväriset lehdet ovat kaunis koriste itsessään. Ei ole sattumaa, että Dracena on yksi kaikkien aikojen suosituimmista huonekasveista. Dracena täydentää myös hyvin terrakotta- ja betonikukkaruukkuja. Sitä voi myös täydentää kauniisti vaalealla koristeellisella soralla, joka täydentää tämän kauniin kasvin hienosti. Verkkosivuillamme tarjolla olevat kukkaruukut sekä koristeellinen sora tai puuhake.

Parametrit

Tuotekoodi 20074
Korkeus 160 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Sisähalkaisija 20 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 60 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 63 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea, vihreä
Lehtien väri Valkoinen, vihreä
Rungon / varren korkeus 80 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!