Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Philodendron 140 cm

Alennus
39 %
Alun perin
180 €
Vain tänään
109 € DPH: n kanssa
87,90 € ilman arvonlisäveroa
30 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Philodendron on suuri Araceae -suvun kukkivien kasvien suku. Philodendron on termofiilinen kasvi. Filodendronit ovat ilma- ja maanalaisia juuria. Ilmajuurten koko ja lukumäärä solmua kohti riippuu sopivan substraatin läsnäolosta niiden kiinnittämiseen. Varsi tukee lehtiä, kukkia ja hedelmiä, kuljettaa vettä ja liuenneita aineita juurien välillä, varastoi ravinteita ja tuottaa uutta elävää kudosta.

Lehdet ovat yleensä suuria ja vaikuttavia, usein lohkoisia tai syvästi leikattuja, ja ne voivat olla enemmän tai vähemmän höyhenpeitteisiä. Ne voivat olla myös soikeita, keihään muotoisia tai monissa muissa mahdollisissa muodomuunnelmissa. Lehdet kuljetetaan vuorotellen varressa. Philodendronien laatu on se, että niillä ei ole yksittäisiä lehtityyppejä samassa kasvissa. Sen sijaan niillä on epäkypsiä ja aikuisia lehtiä, jotka voivat poiketa toisistaan rajusti.

Esiintyminen

Filodendroneja voidaan kasvattaa ulkona lauhkeassa ilmastossa varjoisissa paikoissa. Ne menestyvät kostealla maaperällä, jossa on paljon orgaanisia aineita. Se on kasvi, joka alun perin tuli Etelä -Amerikasta, sademetsästä. Hän tuli meille Afrikan ja Aasian trooppisista ja subtrooppisista alueista. Ne menestyvät kirkkaassa mutta myös keskimääräisessä epäsuorassa valossa. Philodendron -lehdet ovat erittäin koristeellisia, niillä on laaja valikoima muotoja ja värejä. Ne ovat erinomaisia ilmanpuhdistimia.

Parametrit

Keinotekoinen filodendronimme on 140 cm korkea ruukku mukaan lukien. Se koostuu kahdesta keinotekoisesta rungosta, joissa on 12 keinotekoista lehteä, joita ei voi erottaa elävistä. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,32 cm, ja se on peitetty keinotekoisen alustan pinnalla sammalta jäljitelmällä.

Sijainti

Keinotekoinen puu Filodendron on suunniteltu sisätiloihin . Kun valitset oikean paikan korkeudellaan, se tuo tropiikin suoraan huoneeseesi . Sopii sekä moderniin että maaseudun sisustukseen . Se on majesteettinen ja muodostaa unohtumattoman maamerkin tilassa, joka on lähellä lähes kaikkia sisustustyylejä.

Yhdistelmät

Keinotekoinen puu Philodendron on kaunis kasvi, joka ei tarvitse kumppania. Mutta jos haluamme yhdistää sen muihin kasveihin, se on monipuolinen.

Suositellaan yhdistämään Araceae -perheen eri variantteja, kuten: Anthurium, alokázie tai Kala, joka luo täydellisen harmonisen sisustuksen.

Toimitettaessa kasvi toimitetaan muoviruukussa, joten se on helppo sijoittaa koristeeseen. Suositeltavia koristekukkaruukkuja voi tilata meiltä myös erikseen.

Parametrit

Tuotekoodi 20048
Korkeus 140 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 65 cm
Sisähalkaisija 19.5 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 30 cm
Lehden leveys 35 cm
Lehden pituus 44 cm
Arkkien lukumäärä 12 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Valkoinen
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 55 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!