Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen bambu 150 cm

Alennus
37 %
Alun perin
110 €
Vain tänään
68,90 € DPH: n kanssa
55,56 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Bambut ovat monivuotisia puita tai pensaita, jotkut lajit ovat matalia ja peittävät maaperän, toiset ovat korkeita ja voivat kasvaa jopa 40 tai 50 metrin korkeuteen. Joillakin lajeilla on kyky levitä istutuspaikasta ympäristöön maanalaisen kautta. Monet lajit kasvavat tiheän kasvillisuuden muodossa. Bambut kukkivat joko vuosittain tai joillakin lajeilla 12 tai 120 vuoden välein, ja kaikki alueen kasvit kukkivat kerralla. Kukinnan jälkeen kasvit yleensä kuolevat. Lehdet ovat karvaisia, laajasti elliptisiä. Heillä on kukkia, joissa on 6 heteitä, jotka on järjestetty luutiin. Hedelmä on vilja, luuhedelmä tai marja. Bambu kuuluu maailman nopeimmin kasvaviin kasveihin - joskus varsi kasvaa jopa metrin nopeudella päivässä.

Esiintyminen

Bambuja esiintyy trooppisella, subtrooppisella ja harvemmin lauhkealla vyöhykkeellä. Erityisesti niitä esiintyy Yhdysvaltojen kaakkoisosassa ja koko Keski- ja Etelä -Amerikassa sekä lähes koko Afrikassa Saharan eteläpuolella ja Aasiassa Intiasta, Japanista ja Kaakkois -Kiinasta Pohjois -Australiaan. Bambu kasvaa myös huomattavassa korkeudessa. Ensimmäiset bambut tulivat Eurooppaan 1800 -luvun lopulla, mutta saksalaiset, belgialaiset ja hollantilaiset viljelijät toivat suurimman osan nykyisin tunnetuista lajeista ja lajikkeista vasta 1990 -luvun alussa.

Parametrit

Keinotekoinen bambukasvimme on 150 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Tämä keinotekoinen bambu houkuttelee kolmella vaaleanruskealla puurungollaan ja korkealaatuisilla 298 luonnollisella vihreällä pitkänomaisella lehdellä, jotka ovat eläviä kosketukseen. Bambu on erittäin tiheän näköinen. Se toimitetaan ankkuroituna peruskukkaruukkuun , jonka halkaisija on 20,32 cm , sammalpeitteisen keinotekoisen alustan pinnalle. Bambu on peruskukkaruukussa ja se voidaan helposti sijoittaa koristeeseen, joka on ihana lisä sisustukseesi. Valikoimastamme löydät myös laajan valikoiman koristeellisia kukkaruukkuja.

Sijainti

On useita syitä, miksi kannattaa valita bambu sisustettaessa. Koska bambumme on valmistettu aidosta puusta, sille on ominaista korkea kestävyys ja kovuus. Bambumme on suunniteltu sisätiloihin , ja se on sopiva korvaaja tämän kasvin elävälle versiolle. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa hoitaa elävää bambua, meidän kopio tästä kasvista on oikea valinta. Bambut tuovat eksoottisuutta asuntoon tai taloon , ne ovat paras valinta aasialaiseen tyyliin rakennettuun sisustukseen. Lisäksi ne palvelevat kunnolla avointa tilaa, ne voivat täyttää ongelmalliset kulmat tai luoda epätavallisen "suoja -aidan".

Yhdistelmät

Bambu on myös houkutteleva erilaisten kasvien ja puumaisten kasvien seurassa, erityisesti Aasiasta.

Bambun etuna on myös se, että se voidaan sovittaa kauniisti erilaisiin materiaaleihin ja tyyleihin juuri sinun ideoidesi mukaan. Koko kasvin koristamiseksi suosittelemme asettamaan bambun kauniiseen kukkaruukkuun, joka sopii sisustukseen. Löydät suuren valikoiman niistä verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20066
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Sisähalkaisija 17.2 cm
Varren / varren lukumäärä 7 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 13 cm
Lehden leveys 2 cm
Arkkien lukumäärä 298 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!