Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Areca keinotekoinen kämmen 150 cm

Alennus
9 %
Alun perin
99 €
Vain tänään
89,90 € DPH: n kanssa
72,50 € ilman arvonlisäveroa
34 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Areca on suvun ja kreikkalaisten kasvien suku , johon kuuluu noin 50 lajia. Lukuisat palmupuiden rungot ovat pensashaaraisia, sen lehdet on jaettu lukuisiin kiiltäviin tuulettimen muotoisiin osiin, ne ovat vastakkaisia. Areca -palmu on hoikka ja kasvaa jopa 25 metrin korkeuteen . Rungon halkaisija on 20-30 cm. Lehdet ovat pinnate, jopa 10 cm leveitä, 1,5 - 2 metriä pitkiä. Areca -palmua kasvatetaan maatalouskasvina kevyellä maaperällä kosteilla alueilla. Sitä kasvatetaan koristekasvina trooppisten ja subtrooppisten alueiden puutarhoissa ja muualla sisätiloissa huonekasvina . Sitä kutsutaan joskus perhonen kämmeneksi lehtien muodon vuoksi.

Esiintyminen

Areca -palmu on kotoisin Malesiasta, mutta sitä kasvatetaan kaikkialla trooppisessa Aasiassa , Oseaniassa ja Itä -Afrikassa . Tyypillinen tuulettimenmuotoinen palmu kasvaa Intiassa, Pakistanissa, Ceylonissa, Kiinassa, Taiwanissa, Malaijin niemimaalla. Sitä viljellään myös monilla trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla, jos ilmasto sen sallii. Se on yleisin Thaimaassa, Vietnamissa, Malesiassa, Burmassa ja Sri Lankassa. Sitä on alkanut kasvattaa Itä -Afrikassa. Aasialaiset ottavat Arekin päivittäin, aivan kuten me juomme kahvia.

Parametrit

Keinotekoinen Areca -kämmenemme on 150 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 12,70 cm , sammalkeinotekoisen alustan pinnalla. Seitsemän runkoa on valmistettu luonnonpuusta ja 27 lehteä on valmistettu laadukkaasta muovista, mutta ne näyttävät erittäin realistisilta kosketukselle ja silmälle, koska palmupuussa on lehtiä kahdessa luonnollisen vihreän sävyssä.

Sijainti

Areca -keinotekoinen kämmen on suunniteltu sisätiloihin . Se on ihanteellinen lisä kotiin, toimistoon tai jopa lääkärin vastaanotolle . Sen sijainti sopii mihin tahansa, jos haluat vähän vihreyttä, mutta missä ei ole mahdollista hoitaa elävää kasvia, joko valon tai ajan puutteen vuoksi. Se takaa pitkän käyttöiän - kaikki ilman huoltovaatimuksia.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään Arecan erilaisiin palmuihin, kuten Livostína, Papradie stromové tai valitsemasi palmu. Yhdessä jokaisen vehreyden kanssa ne luovat harmonisen sisustuksen. Areka ei kuitenkaan tarvitse kumppania. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa ja yksin. Sijoittaminen koristeelliseen kukkaruukkuun on kuitenkin sopivaa. Oikein valittu kukkaruukku voi korostaa kauniisti palmun kauneutta. Löydät laajan valikoiman kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20008
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 11 cm
Sisähalkaisija 12.5 cm
Varren / varren lukumäärä 7 ks
Varsi / varren materiaali puu, muovi-
Haaran korkeus 16 cm
Oksien määrä 27 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 37 cm
Lehden leveys 16 cm
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 23 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!