Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Kentia keinotekoinen kämmen 180 cm

Alennus
17 %
Alun perin
120 €
Vain tänään
99,90 € DPH: n kanssa
80,56 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Palma Kentia on tyylikäs kasvi, joka on suosittu kasvattamiseen sisätiloissa myös siksi, että se vaatii vähän valoa. Se on suhteellisen hitaasti kasvava, ja sen korkeus voi olla jopa 10 m, leveys 6 m ja lehtien pituus jopa 3 m. Tälle kämmenelle on ominaista pitkät varret, jotka ovat tummanvihreitä ja joissa on kapeita pitkiä lehtiosia. Howea forsteriana sai suuren suosion huonekasvina Euroopassa ja Yhdysvalloissa viktoriaanisen aikakauden aikana, jolloin eksoottisia palmuja ja muita kasveja kerättiin Englannissa ja muualla. Kentiasta tuli olennainen "salongipuu" 1970 -luvun alussa, kun Lord Howan siementen vienti alkoi ensimmäistä kertaa.

Esiintyminen

Palma Kentia tulee Lord Howen saarelta Tyynellämerellä. Se kasvaa helposti ulkona esimerkiksi Etelä -Australiassa ja Pohjois -Uudessa -Seelannissa, missä se on melko yleistä yksityisissä puutarhoissa tai katupuuna. Sitä voidaan kasvattaa pohjoisessa, mutta myös Lounais -Englannissa. Se kasvaa hyvin myös Espanjan eteläosassa ja Yhdysvaltojen eteläosassa.

Parametrit

Kentia -kämmenemme on 180 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 4 rungosta, jotka on valmistettu yhdistelmästä luonnonpuuta ja vihreää muovia. Palmujen puolivälissä lehtiminen alkaa. Lehdet on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen ja niitä on 14 kappaletta. Se on täydellinen kopio tämän palmun elävästä versiosta. Tämä kämmen toimitetaan koriste -insertissä , jonka halkaisija on 20,32 cm , yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammaleen jäljitelmällä.

Sijainti

Kentia -palmupuumme täyttää avoimet ja valoisat huoneesi erittäin kauniisti. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä palmu on itse asiassa keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista , aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Palma Kentia tuo taatusti eksoottisuutta kotiisi.

Yhdistelmät

Palma Kentia sopii hyvin yhteen muun tyyppisten kämmenten kanssa, mutta myös erilaisten sykadien kanssa , mutta myös saniaiset sopivat siihen. Jos pelkäät, ettet voi laittaa kukkivia kasveja huoneeseen tämän palmun viereen, olet todella väärässä. Se täydentää hienosti orkideoita tai Guzmaniaa . Tämä palmu täydentää täydellisesti myös RATO -muovisia kukkaruukkujamme vaaleammalla, mutta myös tummalla rottinkimallilla. Löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä istutuksen kukkaruukkuun erikoiseksi asettamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20015
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali puu, muovi-
Haaran korkeus 34 cm
Oksien määrä 14 ks
Lehden korkeus 80 cm
Lehden leveys 33 cm
Arkkien lukumäärä 14 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 30 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!