Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen paikannuspuu vihreä 150 cm

Alennus
39 %
Alun perin
180 €
Vain tänään
109 € DPH: n kanssa
87,90 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Vihreä keskustelutilaisuuksia tai Taro on laji yksisirkkainen kasvi Arum perheessä. Se on hyvin vanha viljelty kasvi. Suuret sydämenmuotoiset lehdet saavuttavat 2 metrin korkeuden. Ne kasvavat maanalaisista mukuloista. Useat pienten kukkien kukinnot kääritään yleensä tulkoon . Joidenkin lajikkeiden mukulat sisältävät haitallista oksaalihappoa , joten on suositeltavaa kuumentaa ne perusteellisesti, on suositeltavaa kaataa vesi mukuloiden keittämisen jälkeen. Tšekin tasavallassa Taroa on saatavana lähinnä aasialaisissa ruokakaupoissa.

Esiintyminen

Vihreä kollokointi tulee todennäköisesti Kaakkois -Aasiasta ja Sunda -saarilta. Se kasvaa edelleen Burmasta Uuteen Guineaan. Sitä kasvatetaan nykyään laajalti Itä -Aasiassa, Tyynellämerellä ja Antilleilla. Hän on sukua Aaron Flame, ruuti. Vihreää kollokviaa kasvatetaan Euroopassa koristekasvina puutarhataloudessa ja kotitalouksissa.

Parametrit

Keinotekoinen Colocasia green -puumme on 150 cm korkea. Siinä on 4 muovirunkoa ja levymateriaali on myös muovia. 21 arkkia ovat eläviä kosketukseen. Tämä keinotekoinen Kolokazia -vihreä puu toimitetaan perusmuovipannussa , jonka halkaisija on 20,32 cm. Meiltä on mahdollista tilata haluamasi koristeellinen kukkaruukku. Tämä keinotekoinen puu sopii sisätiloihin.

Sijainti

Tuo hieman vihreyttä sisustukseesi tämän keinotekoisen Colocasian avulla , joka näyttää elävältä. Colocasia vihreä on täydellinen tapa piristää kodin tai toimiston sisustusta . Se on sopiva lisä olohuoneeseesi tai toimistoosi . Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Tämä kasvi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kasveista, ja myös arkkitehdit käyttävät sitä erittäin mielellään täydentääkseen tilaa suunnitteluehdotuksissaan, koska se on tällä hetkellä erittäin moderni luonto.

Yhdistelmät

On myös mahdollista yhdistää se koristeellisiin kukkaruukkuihin, jotka voit valita verkkosivuiltamme. Tämä Colocasian keinotekoinen kasvi on kaunis tyylikäs kasvi. Se voi erottua täydellisesti avaruudessa itsessään sekä useimpien tarjoamiemme kasvien kanssa.

Parametrit

Tuotekoodi 20046
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 20 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 43 cm
Lehden leveys 30 cm
Lehden pituus 40 cm
Arkkien lukumäärä 21 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 7 ks
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 50 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!