Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kämmen Livistona mini 160 cm

Alennus
7 %
Alun perin
160 €
Vain tänään
149 € DPH: n kanssa
120,16 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Palma Livistona tulee Indonesiasta ja Malesiasta ja kasvaa 20 metrin korkeuteen. Se alkoi tuoda meille suhteellisen äskettäin koristepalmuina. Ne ovat yksinäisiä, melko korkeampia kämmeniä, joissa on tuulettimenmuotoiset lehdet ja suora runko, joka on 5–60 cm karvainen. Yksittäiset lehtisegmentit ovat usein halkeamia lopussa ja tyypillisesti ulottuvat.

Livistonioita kasvatetaan usein koristepalmuina tropiikissa ja subtrooppisissa. Niillä on hyvin piikkilankaiset varret, mutta varren piikkien iän myötä ne vähenevät. Tämäntyyppinen palmu on erittäin suosittu maailmassa.

Sen viljely on kuitenkin melko vaativaa, se suosii trooppisia olosuhteita. Emme kuitenkaan saa altistaa kasveja suoralle auringonvalolle. Niin pienet kuin kotimaassaan nämä palmut kasvavat aluskasvillisuutena, ts. että ympäröivä kasvillisuus varjostaa heidät. Kuitenkin, jos kasvi on vanhempi ja sen leveät lehdet saavuttavat noin 50 cm, aurinko ei häiritse sitä tänä aikana.

Esiintyminen

Livistona -sukuun kuuluu tällä hetkellä 28 lajia. Se on laajalle levinnyt trooppisessa Aasiassa, Australiassa ja Koillis -Afrikassa. Aasian laajentumisalue ulottuu Koillis -Intiasta ja Etelä -Kiinasta Etelä -Japaniin ja Indokiinan ja Filippiinien kautta Sumatraan ja Borneoon. Livistona carinensis esiintyy Arabian niemimaan eteläosassa Jemenissä ja Afrikassa Koillis -Somaliassa ja Djiboutissa. Australiassa Liviston -suku on laajalle levinnyt mantereen pohjois- ja itäosissa ja ulottuu Etelä -Guineaan. Livistona kasvaa tropiikissa ja subtrooppisessa ympäristössä monenlaisissa luontotyypeissä, ala- ja vuoristometsissä, vesisissä turmimetsissä ja savannissa.

Parametrit

Livistonan keinotekoinen kämmen on kukkaruukkuineen 160 cm korkea. Se koostuu 15 rungosta luonnonpuuta ja muovia ja 41 muovilevyä, jotka ovat eläviä kosketukseen. Palmunlehdet kopioivat erittäin hyvin todellisia palmunlehtiä paitsi muodoltaan myös luonnolliselta vihreältä väriltään. Lehtien ansiosta palmu näyttää todella kauniilta. Jotta palmu olisi vieläkin luonnollisempi, sen sisäpuoli on varustettu aidolla puulla ja aidoilla kuiduilla. Se on suunniteltu sisätiloihin . Toimitamme sen peruskukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,3 cm , pinnalla, jossa on sammaleen jäljitelmä. Suosittelemme koristeellisen kukkaruukun ostamista valikoimastamme.

Sijainti

Tuuletinmuotoiset lehdet sisältävät palmut ovat yksi suosituimmista kämmentyypeistä sisustukseen tiheyden ja ainutlaatuisen ulkonäön vuoksi. Se sopii täydellisesti kauniiseen sisustukseen missä tahansa huoneessa. Tämä palmu on houkutteleva riippumatta siitä, missä se sijaitsee. Sen sijainti esimerkiksi valoisissa hallissa tai edustavissa tiloissa on sille erittäin tärkeä. Ne kuitenkin kaunistivat mitä tahansa huonetta ja samalla se antaa sille miellyttävän ripauksen eksoottisuutta, jota rakastamme niin paljon.

Yhdistelmät

Suosittelemme koristekukkaruukun värisuunnittelua, jonka voit valita tarjouksestamme. Suosittelemme myös, että valitset sopivan koristekasvin, kuten materiaalit: paisutettu savi, hydrogranulaatti tai koristekivet tai värillinen kuori. Löydät tietysti myös nämä koristemateriaalit valikoimastamme. Ne voivat alleviivata erittäin kauniisti ja korostaa siten jokaisen yhdistetyn kasvin kauneutta.

Parametrit

Tuotekoodi 20002
Korkeus 160 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.5 cm
Varren / varren lukumäärä 15 ks
Varsi / varren materiaali puu, muovi-
Haaran korkeus 45 cm
Lehden korkeus 20 cm
Lehden leveys 35 cm
Arkkien lukumäärä 41 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!