Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Areca keinotekoinen kämmen 150 cm

Alennus
39 %
Alun perin
180 €
Vain tänään
109 € DPH: n kanssa
87,90 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Palma Areca on suosittu alueellamme lähinnä klassisena huonekasvina. Sen varsi, joka on erityisen pystyssä, muistuttaa ainutlaatuista Bamboo -kasvia. Nämä varret päättyvät yleensä tuulettimen muotoisiin, kaareviin lehtiin, jotka on järjestetty vastakkaisiin suuntiin. Lehdet voivat saavuttaa uskomattoman 1,2 metrin pituuden.

Rungon päälle kasvavat lehdet ovat melkein aina kämmen- tai höyhenmäisiä, varret ovat aina vihreitä. Suuri osa tämän kämmenen rungoista on pensashaarautuneita, sen lehdet on jaettu suureen määrään höyhen muotoisia kiiltäviä pareja. Ilman parantamisen ansiosta kasvi edistää miellyttävää sisäilmaa.

Esiintyminen

Areca on trooppinen palmu, kotoisin Madagaskarilta ja Tansaniasta. Höyhenpeitteisten lehtiensä ansiosta se on yksi houkuttelevimmista kämmenistä. Yhteensä on yli 50 lajia. Se on hoikka palmu, joka on muodostanut runkoja vuosien varrella. Se saavuttaa keskimääräisen korkeuden 3 metriä, mutta voi saavuttaa 6 metriä. Lehdet ovat höyhenpeitteisiä, kaarevia, vihreitä ja 2-3 metriä pitkiä.

Parametrit

Areca -kämmenemme on 150 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu kahdesta kannasta, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Juuri muovipohjan yläpuolella tämän Palman lehtiminen alkaa. Lehdet ovat väriltään tummanvihreitä ja ne on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen ja on 19 kappaletta. Se on täydellinen kopio tämän Palman live -versiosta. Keinotekoinen Palma Areca toimitetaan muovisessa pohjaastiassa , jonka halkaisija on 17,78 cm , yhdessä sammalpeitteisen keinotekoisen alustan kanssa.

Sijainti

Areca -palmupuumme täyttää avoimet ja valoisat huoneesi erittäin kauniisti. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä palmu on itse asiassa keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista, aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Areca -palmupuumme tuo sinulle eksoottisuutta suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Meidän Palma Areca yhdistää hyvin muunlaisiin kämmenten, mutta myös erilaisia Cykas, mutta myös saniaisia leikkaa sitä. Jos olet huolissasi siitä, ettet voi laittaa mitään kukkivia kasveja tämän palmun viereen, olet todella väärässä. Tämä Palma täydentää myös kukkaruukkujamme täydellisesti, löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä kukkaruukun istutuksesta erityisen laittamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20003
Korkeus 155 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15.5 cm
Sisähalkaisija 17.8 cm
Lisää materiaalia muovi-
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 19 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 22 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 28 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!