Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Palichan tekokasvi 160 cm

Alennus
8 %
Alun perin
140 €
Vain tänään
129 € DPH: n kanssa
104,03 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Palicha herkkä on trooppinen yksitoiminen palmu, jossa on useita haarautuneita rungoja. On noin 13 lajia, jotka ovat kotoisin Aasiasta, Pohjois -Australiasta ja Etelä -Tyynenmeren alueelta. Monet kasvavat vuoristoalueilla ja ovat sopeutuneet lämpimään Välimeren ympäristöön sekä subtrooppiseen ja trooppiseen ilmastoon. Se eroaa muista kämmenistä erityisillä lehdillä. Tuuletinmuotoiset lehdet ovat muodoltaan kolmionmuotoisia ja reunoilta hieman rosoisia. Palma Palicha kasvaa keskimäärin 6–8 metrin korkeuteen ja kasvaa kohtuullisessa tahdissa optimaalisessa ympäristössä. Kuten mikä tahansa trooppinen kasvi, tämä palmu vaatii korkeaa kosteutta ja se on pidettävä kosteana koko ajan.

Esiintyminen

Se tulee Etelä -Aasian trooppisilta alueilta, erityisesti Kaakkois -Kiinasta ja Indokiinasta, Malaijin niemimaalta ja Filippiineiltä. Se oli myös laajalle levinnyt Australiassa ja Karibian saarilla. Palmuja on hyvin erilaisia, ja ne asuvat lähes kaikenlaisissa elinympäristöissä sademetsistä aavikoihin. Ne ovat tunnetuimpia ja laajimmin kasvatettuja kasvilajeja.

Parametrit

Keinotekoinen kämmenemme Palicha on 160 cm korkea, mukaan lukien perusmuovinen kukkaruukku , jossa se toimitetaan. Kukkaruukun halkaisija on 17,78 cm . Keinotekoisen alustan pinta on peitetty sammalta jäljitelmällä. Siinä on 9 vihreää luonnonväristä kantaa, jotka on valmistettu muovista. Niiden alaosat on peitetty luonnonpuulla. Luonnonvihreiden sävyjen keinotekoisia lehtiä ei voi erottaa elävän kasvin lehdistä. Voit saavuttaa tämän palmun houkuttelevuuden istuttamalla sen kauniiseen koristeelliseen kukkaruukkuun. Valikoimastamme löydät myös laajan valikoiman kukkaruukkuja.

Sijainti

Palichan keinotekoinen kämmen sopii sisustukseen . Tämän eksoottisen kasvin avulla voimme välittömästi herättää trooppisen ilmaston tunnelman olohuoneessa , ruokasalissa . Se jäljittelee uskollisesti elävää puuta ja on ihanteellinen lisä toimistoon tai lääkärin vastaanotolle - lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä elävälle kasville ei ole tarpeeksi valoa tai jossa ei ole mahdollista huolehtia elävistä kasveista säännöllisesti. Se sopii ravintoloiden tai hyvinvoinnin eteiseen. Sen ei pitäisi puuttua jokaisesta modernista sisustuksesta, se näyttää hallitsevalta , tuo harmoniaa siihen.

Yhdistelmä

Palichan keinotekoisella kämmenellä on helppo korostaa huoneen kauneutta, peittää puutteet tai esimerkiksi jakaa huone vyöhykkeisiin. Sen täydellinen ulkonäkö erottuu tilasta itsestään, tai suosittelemme yhdistämään sen erilaisiin keinotekoisiin kämmenmuotoihin, esim. palmu Livistonia , Datlova . Tämä palmu on mielenkiintoinen vaihtoehto keinotekoiselle Jukamille ja Dracenamille . Kontrastin saavuttamiseksi valitse yhdistelmä kukkivien keinotekoisten kasvien kanssa, kuten Sagebrush tai Bugenvilea . Viimeinen asia ei ole yhtä tärkeä, on valita oikea koristeellinen kukkaruukku. Korkeampi kukkaruukku sopii hyvin tähän kämmenelle, mikä antaa Palichelle eleganssia ja sopii myös täydellisesti sisustukseesi. Valikoimastamme löydät myös laajan valikoiman kukkaruukkuja.

Parametrit

Tuotekoodi 20009
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.2 cm
Varren / varren lukumäärä 9 ks
Varsi / varren materiaali puu, muovi-
Lehden korkeus 15 cm
Lehden leveys 6 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä

Arvostelut

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 arviointi