Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Ankan jalka 180 cm

Alennus
41 %
Alun perin
170 €
Vain tänään
99,90 € DPH: n kanssa
80,56 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ankan jalanpuussa, joka tunnetaan myös nimellä puu-ankan jalat, on suuria tummanvihreitä lehtiä ja 5-9 lehteä roikkuu alas kuin avoin sateenvarjo. Ankan jalkakasvin korkeus on yleensä 50-100 cm, mutta luonnossa se voi kasvaa jopa 30 metriin. Lehden kärki on hyvin pyöreä. Eri lajikkeiden vuoksi myös lehtien koko on erilainen ja on jopa kuvioita. Vesitammi on nopeasti kasvava puu. Kypsän vesitammen lehdet ovat yleensä lastanmuotoisia, kun taas epäkypsien puiden lehdet voivat olla pitkiä ja kapeita. Monet kuvailevat lehden näyttävän ankan jalalta. Vesi tammi soveltuu erityisesti puuhun, polttoaineeseen, villieläinten elinympäristöön ja ekologiseen metsätalouteen. Se oli laajalle levinnyt eteläisissä yhteisöissä varjopuuna. Sen viilua käytetään menestyksekkäästi vanerina hedelmä- ja vihannesastioissa.

Esiintyminen

Vesi tammi sijaitsee pitkin rannikkoa alamäellä Etelä -New Jerseystä ja Delawaresta etelästä Etelä -Floridaan; Lännestä itään Texas; ja pohjoiseen Mississippin laaksossa Kaakkois -Oklahomaan, Arkansasiin, Missouriin ja Lounais -Tennesseeen.

Parametrit

Keinotekoinen puu Ankan jalka on 180 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa, jonka halkaisija on 25,4 cm ja jonka pinta on peitetty sammalilla. Siinä on 1 muovinen runko ja 251 muovilevyä, jotka näyttävät kosketukselta eläviltä. Ankan jalka on erittäin mielenkiintoinen sisäkasvi.

Sijainti

Kaunis keinotekoinen puu Ankan jalka, joka jäljittelee uskollisesti elävää puuta, on ihanteellinen lisä ostoskeskukseen , wellness -keskukseen, kotiisi , toimistoosi tai lääkärin vastaanotolle , lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville, tai jos se ei ole mahdollista, huolehdi elävistä kasveista säännöllisesti. Tämä keinotekoinen puu on ihanteellinen epäpuhtauksien peittämiseen tai tyhjän tilan korostamiseen sisätiloissa .

Yhdistelmä

Keinotekoinen puu Ankan jalka on hyvin erottuva puu. Hän olisi kaunis kumppani Šeflerille, Anturialle tai Krotónecille. Oikein valitulla koristeellisella kukkaruukulla voit korostaa sen ainutlaatuisuutta. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20051
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 21 cm
Sisähalkaisija 24.9 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 16 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 215 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 85 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!