Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen trooppinen palmu 160 cm

Alennus
11 %
Alun perin
110 €
Vain tänään
97,90 € DPH: n kanssa
78,95 € ilman arvonlisäveroa
24 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Tämän suvun kasveihin kuuluvat palmut, joissa on ohut runko, yleensä useita runkoja, joissa on rengasmaiset arvet. Kasvien lehdet ovat pystysuoria, kirkkaan vihreitä, lehdet ovat lansettisia, harjakkaita, leikattuja, erikokoisia. Suurin osa palmuista, jotka voivat sopeutua sisäolosuhteisiin, tulevat kosteista tropiikista. Kasvattaessamme meidän pitäisi siksi yrittää luoda heille suunnilleen samat olosuhteet kuin heillä luonnossa.

Esiintyminen

Palmuja ovat tyypillisiä trooppisten ja subtrooppisten alueiden kasveja, vain muutama kämmenlaji kasvaa

lauhkean vyöhykkeen lämpimät alueet. Palmuja on hyvin erilaisia, ja ne asuvat lähes kaikenlaisissa elinympäristöissä sademetsistä aavikoihin. Ne ovat tunnetuimpia ja laajimmin kasvatettuja kasvilajeja. Se on laajalle levinnyt Aasiassa alueilla Koillis -Intiasta ja Kiinasta Pohjois -Thaimaahan.

Parametrit

Keinotekoinen trooppinen palmupuutamme on täydellinen elävän kasvin jäljitelmä. Sen korkeus on 160 cm, mukaan lukien perusmuovinen kukkaruukku , jonka halkaisija on 15,24 cm . Keinotekoisen alustan pinta on peitetty sammalta jäljitelmällä.

Vihreiden muovivarret ovat 5 kappaletta, joissa on 15 kaunista lehteä, jotka ovat eläviä kosketukseen. Sen täydellisyydestä puuttuu vain koristeellinen kukkaruukku, jonka voit valita tarjouksestamme yhdessä kivien kanssa istutusta varten.

Sijainti

Keinotekoisen trooppisen palmun ansiosta voit tuoda viheriön sisätilojen tummiin kulmiin tai uima -altaiden ja kylpyhuoneiden erittäin kosteaan ympäristöön. Sijoittaminen taloon tai asuntoon tekee kodistasi heti rauhan keitaan . Se sopii käytettäväksi sisätiloissa, kuten ostoskeskuksissa , hotelleissa ja ravintoloissa . Keinotekoinen kasvi, jolla on erittäin realistinen ilme, tekee sisätiloista miellyttävämpiä, olipa se sitten toimisto, ruokasali tai kokoushuone. Se voidaan sijoittaa minne tahansa ottamatta huomioon valaistusta ja käyttöolosuhteita tai lämpötiloja.

Yhdistelmä

Voit yhdistää kämmenen toisen kämmenen tai eksoottisen kasvin kanssa. Se tuo harmonian, joka täyttää esteettiset ja käytännön kriteerit . Keinotekoiset trooppiset kämmenet suositellaan yhdistämään ficus, taatelipalmu ja oliivipuut. Luot kotiisi tai työpaikallesi inspiroivan vihreän ympäristön, josta tulee osa elämääsi. Niiden avulla on helppo korostaa huoneen etuja tai päinvastoin peittää puutteet, jakaa huone vyöhykkeisiin ja luoda ainutlaatuinen tunnelma.

Parametrit

Tuotekoodi 20006
Korkeus 160 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 12 cm
Sisähalkaisija 15 cm
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 19 cm
Lehden korkeus 45 cm
Lehden leveys 30 cm
Arkkien lukumäärä 15 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 75 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!