Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen bambupuu 160 cm

Alennus
41 %
Alun perin
120 €
Vain tänään
70,90 € DPH: n kanssa
57,18 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Arundinarieae- ja Bambuseae -heimojen bambut ovat puumaisia, Olyreae -heimon bambut eivät ole puumaisia. Arundinarieae -heimon bambut kasvavat melko lauhkealla vyöhykkeellä, kaksi muuta heimoa päinvastoin trooppisella ja subtrooppisella vyöhykkeellä.

Bambut ovat monivuotisia puita tai pensaita, jotkut lajit ovat matalia ja peittävät maaperän, toiset ovat korkeita ja voivat kasvaa noin 40 tai 50 metrin korkeuteen. Joillakin lajeilla on kyky levitä istutuspaikasta ympäristöön maanalaisen kautta. Monet lajit kasvavat tiheän kasvillisuuden muodossa. Bambut kukkivat joko vuosittain tai joillakin lajeilla 12 tai 120 vuoden välein, ja kaikki alueen kasvit kukkivat kerralla. Kukinnan jälkeen kasvit yleensä kuolevat.

Lehdet ovat karvaisia (mikä on Lipnicovité -perheen poikkeuksellinen piirre), laajasti elliptisiä. Heillä on kukkia, joissa on 6 heteitä, jotka on järjestetty luutiin. Hedelmä on vilja, luuhedelmä tai marja.

Bambu kuuluu maailman nopeimmin kasvaviin kasveihin - joskus varsi kasvaa jopa metrin nopeudella päivässä.

Esiintyminen

Bambuja esiintyy trooppisella , subtrooppisella ja harvemmin lauhkealla vyöhykkeellä . Erityisesti niitä esiintyy Yhdysvaltojen kaakkoisosassa ja koko Keski- ja Etelä-Amerikassa sekä lähes koko Afrikassa Saharan eteläpuolella sekä Aasiassa Intiasta (mukaan lukien), Japanista (mukaan lukien) ja Kaakkois-Kiinasta ( Pohjois -Australiaan (mukaan lukien). Bambu kasvaa myös huomattavassa korkeudessa (esim. Etelä -Amerikassa 4700 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolella).

Ensimmäiset bambut saapuivat Eurooppaan 1800 -luvun lopulla, mutta saksalaiset, belgialaiset ja hollantilaiset viljelijät toivat suurimman osan nykyisin tunnetuista lajeista ja lajikkeista vasta 1990 -luvun alussa.

Parametrit

Keinotekoinen bambumme on 160 cm korkea . Tämä keinotekoinen puu tulee perusmuoviastiaan , jonka halkaisija on 17,78 cm . Keinotekoinen alusta on peitetty sammaltäytteellä. Luonnollinen bamburunko, jonka määrä on 6 kappaletta, näyttää ja näyttää elävältä, sekä pitkulaiset, luonnolliset vihreät bambulehdet, jotka on valmistettu laadukkaasta muovista ja niiden määrä on 348 kappaletta.

Sijainti

Valikoimamme bambu on suunniteltu sisätiloihin , se on ihanteellinen lisävaruste kotiisi , toimistoosi tai ambulanssiin - lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville. Se voi erottua täydellisesti itsenäisenä kasvina, koska se on erottuva osa sisustustasi sen ominaisväreillä. Se on todella unohtumaton ja taatusti herättää huomiota riippumatta siitä, mihin päätät sijoittaa sen.

Yhdistelmät

Bambu keinotekoinen puu voidaan helposti ja mukavasti yhdistettynä keinotekoisia viikuna tai Krotonovcom meidän laaja valikoima tuotteita, jotka löytyvät nettisivuiltamme. Hän voi myös menestyä Difenbachien , mutta myös kukkivien puiden seurassa. Tämä keinotekoinen bambu on todella monipuolinen kumppani, koska siinä on erittäin tyylikäs ja miellyttävä muotoilu. Se sopii kauniisti puiseen, betoniseen tai muoviseen kukkaruukkuun. Sekä matala kukkaruukku että sen korkea variantti leikkaavat hänet. Valinta on sinun. Löydät myös laajan valikoiman kauniita kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20064
Korkeus 160 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.2 cm
Varren / varren lukumäärä 6 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 11 cm
Lehden leveys 2 cm
Arkkien lukumäärä 348 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!