Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Ficus Benjamin viininpunainen 170 cm

Alennus
40 %
Alun perin
140 €
Vain tänään
83,90 € DPH: n kanssa
67,66 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fikus Benjamin on ikivihreä koristepuu, joka on yksi suosituimmista huonekasveista. Siinä on hieman roikkuvat oksat ja munamaiset terävät lehdet. Ne ovat yleensä syvän vihreitä ja hyvin usein kasvatetaan myös kasveja, joilla on kirjava lehti. Ficus on pitkään ollut yksi suosituimmista huonekasveista, myös siksi, että se tarjoaa kauniin vihreän tekstuurin kiiltäviä lehtiä oksissa, jotka yleensä kasvavat yhdestä rungosta, joten ne muistuttavat pientä puuta. Lisäksi fikus on vaatimaton viljelykasvi, joten se sopii myös aloittelevalle viljelijälle. Se on erittäin sopeutuva kasvi, joka voi tottua erilaisiin valaistusolosuhteisiin, maaperään tai lämpötiloihin, mutta tiettyjä erityispiirteitä se koskee. Esimerkiksi Ficus tunnetaan herkkyydestään vedolle ja liialliselle kastelulle. Kummassakin tapauksessa lehtien pudottaminen voi kestää kuukausia, ennen kuin hän jatkaa kasvuaan.

Esiintyminen

Fikus on kotoisin Aasiasta ja Australiasta, erityisesti Intiasta, Jabasta ja Balista. Sekä Australian pohjois- ja eteläosista, Bhutanista, Kambodžasta, Kiinasta, Filippiineiltä, Laosista, Malesiasta, Nepalista, Uudesta-Guineasta, Thaimaasta, Vietnamista ja Tyynenmeren alueelta. Luonnollisissa olosuhteissa se sijaitsee trooppisissa metsissä.

Parametrit

Keinotekoinen puumme Fikus Benjamin burgundy on 175 cm korkea kukkaruukun mukaan. Se toimitetaan muovisessa peruskukkaruukussa, jonka halkaisija on 17,83 cm ja korkeus 15 cm. Tämä keinotekoinen Ficus on poikkeuksellinen ja värinsä vuoksi tarpeeton. Sen värisuunnittelu on erittäin mielenkiintoinen, kun taas lehtien yläosa on vihreän eri sävyjä ja alaosa viininpunaista. Ficuksessa on 2 ruskeaa luonnonmateriaalia olevaa runkoa. Fikus Benjamin on ihanteellinen valinta sisustukseen.

Sijainti

Keinotekoinen puumme Fikus Benjamin burgundy sopii olohuoneeseen, ruokasaliin, halliin tai suojattuihin ulkotiloihin. Se on ihanteellinen ravintoloihin, hotellin aulaan. Jopa keinotekoinen kasvi voi näyttää kiehtovalta. Tämän puun lisäarvoa lisää varmasti sen mielenkiintoinen luonnollinen runko. Fikus Benjamin Burgundy tekee sisustuksestasi epäilemättä miellyttävämmän.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Ficus on loistava kumppani minkä tahansa muun valikoimassamme olevan palmun, puun tai kasvin kanssa. Yhdistätpä sen Areca-palmun tai Dracena-puun kanssa, et varmasti ota askeltakaan sivuun. Suosittelemme myös oikein valittua kukkaruukkua, joka auttaa luomaan tyylikkään ja modernin sisustuksen. Löydät laajan valikoiman kukkaruukkuja verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20260
Korkeus 174 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.83 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali puu
Levymateriaali tekstiilejä
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä, viininpunainen
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!