Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Maksuvaihtoehdot

Kun tavarat toimitetaan osoitteeseen, lähetämme laskun/veroasiakirjan automaattisesti sähköpostiin heti, kun kuljetusyhtiö on vahvistanut tavaran toimituksen.

MAKSUT TAVAROIDEN HALUATKOSTA (COD)

Maksat tavarat käteisellä kuljetusyrityksen kuljettajalle. Tästä palvelusta veloitetaan toimitusmaasta riippuen. Varaathan aina tarvittavan määrän lähetyksen myynnin nopeuttamiseksi. Voit maksaa tavarat myös VISA-, MasterCard- ja Diners Club -maksukorteilla myymälässä henkilökohtaisen noudon yhteydessä.

EDENNÄYTTÖ PANKISIIRTOLLA

Jos päätät maksaa tavallisella pankkisiirrolla, lähetämme sinulle automaattisesti ennakkolaskun sähköpostitse. Kun olet hyvittänyt maksun tilillemme samaan sähköpostiin, saat verotodistuksen.

Kun maksat pankkisiirrolla etukäteen:

  1. maksupäivä voi vaikuttaa toimituspäivään

KORTTIMAKSAMINEN

Korttimaksut ovat yksi maailman suosituimmista maksutavoista. Kauppiaat voivat hyväksyä VISA- ja MasterCard-maksuja asiakkailta ympäri maailmaa. Sinulla ei tarvitse olla käteistä tai nostaa pankkiautomaatista, käytä vain luottokorttiasi ja maksa tavarat verkossa. Kun tilauksesi on valmis, sinut ohjataan maksun suorittamissivulle. Kohdistus tilaukseesi tapahtuu muutaman minuutin kuluessa maksusta.