Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen viikunapuu 150 cm

Alennus
41 %
Alun perin
130 €
Vain tänään
76,90 € DPH: n kanssa
62,02 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Viikunapuu on silkkiäistoukkien ( Moraceae ) suvun kasvisuku.

Viikunapuu on hyvin vanha viljelty kasvi. Viikunapuu on lehtipuu tai pensas, yleensä korkeintaan 10 m, korkeintaan 15 m. Lehdet ovat yksinkertaisia kolmen tai viiden liuskan, 10–30 cm pitkiä. Siinä on kovat kiiltävät tummanvihreät elliptiset lehdet. Borka on vaaleanharmaa, myöhemmin ruskeanharmaa, säröillä. Joidenkin lähteiden mukaan se on yksitoiminen kasvi, toisten mukaan se on kaksisirkkainen kasvi.

Figovník -sukuun kuuluu yli 800 trooppisten ja subtrooppisten puumaisten kasvien lajia. Viikunapuut muodostavat toissijaisia runkoja ilmakehän juurista. Meidän olosuhteissamme trooppisia lajeja kasvatetaan koristekasveina.

Esiintyminen

Se on peräisin Lähi -idästä ja Länsi -Aasiasta, mutta sitä on viljelty muinaisista ajoista lähtien, ja sitä kasvatetaan nyt kaikkialla maailmassa koristekasvina ja hedelmäpuuna. Siitä on tullut naturalisoitu laji paikallisissa paikoissa Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Nykyään löydämme sen kesytetyksi alueen vyöhykkeellä Länsi -Välimerestä Koillis -Intiaan. Sitä on kasvatettu useiden vuosisatojen ajan Slovakiassa viinitarhojen lämpimillä alueilla tai eri suojelluissa paikoissa.

Parametrit

Keinotekoinen viikunapuu on 150 cm korkea kukkaruukku mukaan lukien. Tämä keinotekoinen viikunapuu on erityisen mielenkiintoinen sen kolmella ruskealla muovirungolla ja korkealaatuisilla 95 vihreillä lehdillä, jotka ovat kosketuksessa. Viikunapuun ulkonäkö on erittäin tiheä . Se on ankkuroitu peruskukkaruukulle , jonka halkaisija on 17,78 cm , pinnalle, jossa on sammaleen jäljitelmä. Suosittelemme asettamaan viikunapuun, joka on ankkuroitu peruskukkaruukkuun, koristeelliseksi, jotta se olisi upea lisä sisustukseesi.

Sijainti

Keinotekoinen viikunapuumme on suunniteltu sisätiloihin . Sitä voidaan käyttää olohuoneissa, ruokailuhuoneissa ja eteisissä tai viherhuoneissa . Keinotekoisella viikunapuullamme voit täydentää kotiasi etenkin siellä, missä elävät kasvit eivät menesty tai joissa ei ole mahdollista huolehtia elävistä kasveista säännöllisesti.

Yhdistelmät

Ne erottuvat erityisesti pasiansseina, mutta voit yhdistää ne myös muihin tarjouksemme kasveihin. Viikunapuu toimii hyvin luonnollisesti korkeissa ja matalissa koristeellisissa kukkaruukkuissa . Suositeltavia koristekukkaruukkuja voi tilata meiltä erikseen. On myös mahdollista tilata sopiva istutus- ja hydrogranulaatti tai muu täyteaine, joka löytyy tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20060
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 10 cm
Sisähalkaisija 17.9 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 29 cm
Lehden korkeus 21 cm
Lehden leveys 14 cm
Arkkien lukumäärä 95 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 65 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!