Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Dracena 160 cm

Alennus
41 %
Alun perin
130 €
Vain tänään
76,90 € DPH: n kanssa
62,02 € ilman arvonlisäveroa
33 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Dracena on kasvi, joka muistuttaa hämmästyttävän palmuja. On mielenkiintoista, että jotkut Dracena -lajikkeet kasvavat kuin puut ja toiset kuin pensaat, ja jokaisella lajilla on eri väri ja lehtikoko. Useimmilla lajeilla on tyypillisesti oranssit juuret. Lehdet ovat jäykkiä, istumattomia tai petiolaattisia, katkoviivoja, pyöreitä tai pitkänomaisia, kokonaisia, sileitä, kierrettyjä ja usein ruusuja oksien päissä. Terä on usein erilainen.

Sen läsnäolo voi merkittävästi vähentää bentseenin tai formaldehydin kokonaispitoisuutta avaruudessa. Alkaloidien ja saponiinien pitoisuuden vuoksi se on kuitenkin myös myrkyllistä. Vaikka se ei ole vaarallinen kasvi, jopa pieni lehtien nuoleminen voi aiheuttaa oksentelua.

Esiintyminen

Se tulee Afrikan ja Aasian subtrooppisista alueista. Maassamme Dracenaa kasvatetaan huonekasvina ja se kasvaa 150 cm: n korkeuteen. Kasvin nimen alkuperä tulee antiikin kreikkalaisesta sanasta drakaina tai "sudenkorento", kiitos Dracenan varren punaisesta kumimaisesta hartsista, jota he vertasivat lohikäärmeen vereen. Useita vuosisatoja sitten tätä hartsia käytettiin hammastahnana, väriaineena ja lääkkeenä. Nykyään sitä käytetään edelleen lakkana ja kevyessä painossa.

Parametrit

Keinotekoinen Dracena -puumme on 160 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Toimitamme Dracenin perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,32 cm ja joka on peitetty sammalilla keinotekoisen alustan pinnalla. Se koostuu 7 keinotekoisesta varresta ja 60 pitkänomaisesta keinotekoisesta lehdestä, joita ei voi erottaa elävistä. Lehdet ovat luonnollisen vihreitä, muuttuvat punaisiksi reunoista. Suosittelemme Dracena -keinotekoisen puun sijoittamista sisätiloihin, mutta se voidaan sijoittaa myös ulos, mutta vain paikkoihin, jotka suojaavat sitä voimakkaalta tuulelta ja suoralta auringonvalolta.

Sijainti

Dracena on yksi kauneimmista sisustustarvikkeista . Tärkein syy on se, että se voi antaa koko huoneelle paljon paremman ilmeen ja myös Dracena voi kaunistaa tilaa erittäin kauniisti odottaessaan. Dracena on trooppinen vihreä kasvi, joka antaa kotiisi eksoottisen ilmeen. Koska sille on tunnusomaista puhtaat linjat, se sopii ilmaviin ja minimalistisiin kotitalouksiin. Sen sijainti sopii kaikkialle, missä elävällä kasvilla ei olisi mahdollisuutta menestyä.

Yhdistelmä

Tämä Dracena ei useinkaan tarvitse kumppania hänelle, koska hän voi menestyä avaruudessa ja yksin. Mutta se voidaan silti yhdistää lähes mihin tahansa vehreyteen. Sen yhdistelmä tarjouksistamme Palms leikkaa hyvin, mutta se voi olla myös erittäin ystävällinen Fikusin tai Dieffenbachian kanssa . Suosittelemme panostamista koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka voit valita verkkosivustomme runsaasta tarjouksesta.

Parametrit

Tuotekoodi 20073
Korkeus 160 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 20 cm
Sisähalkaisija 20.3 cm
Varren / varren lukumäärä 7 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 33 cm
Lehden leveys 12 cm
Arkkien lukumäärä 60 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä, Ruskea
Rungon / varren korkeus 75 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!