Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kämmen Areca 225 cm

Alennus
41 %
Alun perin
320 €
Vain tänään
189 € DPH: n kanssa
152,42 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Areca on Areca -suvun kasvisuku, johon kuuluu noin 50 lajia. Lukuisat palmupuiden rungot ovat pensashaaraisia, sen lehdet on jaettu lukuisiin kiiltäviin tuulettimen muotoisiin osiin, ne ovat vastakkaisia. Areca -palmu on hoikka ja kasvaa jopa 25 metrin korkeuteen. Rungon halkaisija on 20-30 cm. Lehdet ovat pinnate, jopa 10 cm leveitä, 1,5 - 2 metriä pitkiä. Sitä kasvatetaan koristekasvina trooppisten ja subtrooppisten alueiden puutarhoissa ja sisätiloissa huonekasvina. Sitä kutsutaan joskus perhonen kämmeneksi lehtien muodon vuoksi.

Esiintyminen

Areca -palmu on kotoisin Malesiasta, mutta sitä kasvatetaan kaikkialla trooppisessa Aasiassa ja Itä -Afrikassa. Tyypillinen tuulettimen muotoinen kämmen kasvaa Intiassa, Pakistanissa, Ceylonissa, Kiinassa, Taiwanissa ja Malaijin niemimaalla. Sitä viljellään myös monilla trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla, jos ilmasto sen sallii. Se on yleisin Thaimaassa, Vietnamissa, Malesiassa, Burmassa ja Sri Lankassa. Sitä on alkanut kasvattaa Itä -Afrikassa.

Parametrit

Keinotekoinen Areca -palmu, kukkaruukku mukaan lukien, on 225 cm korkea. Se toimitetaan perusmuovipannussa , jonka halkaisija on 25,4 cm alustan pinnalla, joka on peitetty sammalilla. Palma Arecassa on 5 muovista valmistettua runkoa, jotka on pinnoitettu luonnollisella puunkuorella. Palmulla on 47 luonnollista vihreää keinotekoista lehteä, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mutta niitä ei voi erottaa elävistä.

Sijainti

Se on suunniteltu sisätiloihin . Kaunis Areka -keinotekoinen palmupuu on korkeudeltaan sopiva suuriin edustussaleihin, yhteisiin tiloihin tai tilaviin vastaanottoihin. Se on loistava lisä kaikkialle, missä haluat vähän vihreyttä, mutta missä ei ole mahdollista hoitaa elävää kasvia, joko valon tai ajan puutteen vuoksi. Se takaa pitkän käyttöiän - kaikki ilman huoltovaatimuksia.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään Arecan erilaisiin palmuihin, kuten Livistona- tai Fern -puihin tai valitsemiisi palmuihin. Jokaisen vehreyden kanssa ne luovat harmonisen sisustuksen. Areka ei kuitenkaan tarvitse kumppania. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa ja yksin. Sijoittaminen koristeelliseen kukkaruukkuun on kuitenkin sopivaa. Oikein valittu kukkaruukku voi korostaa kauniisti palmun ainutlaatuisuutta. Löydät laajan valikoiman kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20013
Korkeus 225 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 21 cm
Sisähalkaisija 24.3 cm
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Varsi / varren materiaali muovi-, puu
Haaran korkeus 23 cm
Lehden korkeus 48 cm
Lehden leveys 24 cm
Arkkien lukumäärä 47 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 110 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!