Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen paikannuspuu 140 cm

Alennus
8 %
Alun perin
130 €
Vain tänään
119 € DPH: n kanssa
95,97 € ilman arvonlisäveroa
27 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Syötävä Colocasia, latinaksi Colocasia esculenta, joka tunnetaan myös nimellä Taro, on toinen mukulamaisista trooppisista kasveista. Taron arvioidaan kasvaneen kosteassa trooppisessa Intiassa jo 5000 vuotta eaa. Kreikkalaiset ja roomalaiset historioitsijat kuvailivat sitä myöhemmin tärkeäksi viljelykasveksi. Intiassa se tunnetaan nimellä "Gader". Indonesiassa sitä kutsutaan Talasiksi tai Keladiksi. Sydämenmuotoiset lehdet pitkillä varsilla kasvavat mukuloista.

Esiintyminen

Taro on luultavasti kotoisin Malesian kosteikkoista. Taron arvioidaan kasvaneen kosteassa trooppisessa Intiassa jo 5000 vuotta eaa. Intiasta se levisi edelleen länteen muinaiseen Egyptiin. Se on trooppinen kasvi, joten jos haluamme kasvattaa sitä, meidän on sopeuduttava ympäristöön. Siksi sitä kasvatetaan vain sisäkasvina, jossa on mahdollinen kesä, tai lämmitetyssä trooppisessa kasvihuoneessa. Niitä voidaan kasvattaa myös veden alla.

Parametrit

Kollokaatiomme on 140 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu kolmesta kannasta, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja peitetty hienolla kankaalla. Selaaminen alkaa myös rungon alusta. Lehdet on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen ja niitä on 19 kappaletta. Se on täydellinen kopio Collocationin live -versiosta. Colocasia toimitetaan ankkuroituna muoviseen perusruukkuun, jonka halkaisija on 20,32 cm, yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammaleen jäljitelmällä.

Sijainti

Tämä Colocasia täyttää avoimet ja valoisat huoneesi erittäin kauniisti. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että se on itse asiassa keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista , aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Colocasia tuo taatusti tropiikin suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Colocasia yhdistyy erittäin hyvin muun tyyppisiin kämmeniin, mutta myös erilaisiin Cycasiin , mutta ne sopivat myös esimerkiksi siihen. Hirviö . Jos pelkäät, ettet voi sijoittaa mitään kukkivia kasveja tämän Taran huoneeseen, olet todella väärässä. Se täydentää hienosti orkideoita tai Guzmaniaa . Taro täydentää täydellisesti myös RATO -muovisia kukkaruukkujamme, joissa on vaaleampi, mutta myös tumma rottinkikuvio. Löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä istutuksen kukkaruukkuun erikoiseksi asettamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20044
Korkeus 140 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 49 cm
Oksien määrä 17 ks
Lehden korkeus 40 cm
Lehden leveys 30 cm
Arkkien lukumäärä 19 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 3 ks
Rungon / varren väri Ruskea, vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri vihreä
Rungon / varren korkeus 38 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!