Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen paju 180 cm

Alennus
39 %
Alun perin
180 €
Vain tänään
109 € DPH: n kanssa
87,90 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Willow on Willow -suvun kasvisuku. Pajut ovat lehtipuita, kaksikerroksisia puita, pensaita ja pieniä pensaita, joilla on massiivinen, melko pinnallinen juuristo. Ne voivat kasvaa pystyyn tai hiipiä, niiden oksat ovat pystyssä tai ylissä. Puun muodot ovat usein monivartisia, nopeasti kasvavia, mutta niiden pehmeä huokoinen puu hajoaa pian, joten vanhemmat rungot ovat usein onttoja ja rikkoutuvat helposti. Silmut ovat yleensä yksi asteikko, vain harvoin niitä on kaksi. Vaihtoehtoisesti poikkeuksellisesti myös kutsuvat lehdet ovat yksinkertaisia ja kiinteitä. Willow -kukat on järjestetty karitsan kukintoon, jota puhekielessä kutsutaan mudflatsiksi, baburkyksi tai nukkeiksi.

Willow on matalalle tyypillinen puu, jopa lauhkeilla kukkuloilla. Siinä on yli 400 lajia. Kasvi on kestävä ja kestää hyvin epäsuotuisia olosuhteita. Ennen kaikkea se tarvitsee paljon kosteutta ja runsaasti valoa kasvaa nopeasti. Voit myös kasvattaa sitä osittain varjossa, mutta se ei ole niin runsaslehtinen. Se ei kestä kuivuutta, varsinkin jos se kestää kauemmin.

Esiintyminen

Tämän suvun alkuperäpaikka on luultavasti Itä -Aasian vuoristossa. Pajut kasvavat lähes kaikkialla maailmassa ja keskittyvät suurimpaan levinneisyyteen Kiinassa, Siperiassa ja viereisillä vuoristoalueilla Euroopan ja Pohjois -Amerikan lauhkealla ja kylmällä vyöhykkeellä. Niitä esiintyy myös Japanissa, useita lajeja myös Keski- ja Etelä -Amerikassa, Afrikassa ja Lähi -idässä.

Pajut kasvavat yleensä lähellä vettä, tulvametsissä, märillä niityillä, turpeilla tai vesistöjen varrella.

Parametrit

Keinotekoinen pajupuu on kukkaruukku mukaan lukien 180 cm korkea. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,32 cm ja joka on peitetty sammalilla alustan pinnalla. Kuudessa luonnonpuusta valmistetussa tukissa on n. 750 luonnollista vihreää lehteä, jotka on valmistettu laadukkaasta muovista, mutta kosketukseen ja silmiin ne ovat kuin todellisia.

Sijainti

Jos haluat saada vähän luontoa kotona, mutta sinulla ei ole siihen sopivia olosuhteita, keinotekoinen puu Willow on oikea asia sinulle. Paju on tarkoitettu sisätiloihin . Luonnollisesta puusta valmistettujen runkojen ansiosta se näyttää vieläkin realistisemmalta. Se virkistää jokaisen sisustuksen luonnollisella kauneudellaan. Sitä voidaan käyttää olohuoneissa , ruokailuhuoneissa ja hallissa tai viherhuoneissa - lyhyesti sanottuna kaikkialla, missä elävien kasvien hoito ei ole mahdollista ajan tai valon puutteen vuoksi.

Yhdistelmät

Se on monipuolinen yhdistettynä mihin tahansa vehreyteen, jolla se luo täydellisen harmonisen sisustuksen. Leikkaa hänen yhdistelmänsä Croton , Bamboo , Monster kanssa . Willow voi erottua täydellisesti avaruudessa ja yksilönä. Se toimii hyvin luonnollisesti sekä korkeissa että matalissa koristeellisissa kukkaruukkuissa.

Voit myös tehdä kukkaruukun istutuksesta erityistä asettamalla puulastut alustan pinnalle tai valita myös koristekiviä, joista suuri valikoima löytyy myös verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20077
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 6 ks
Varsi / varren materiaali puu
Haaran pituus 15 cm
Lehden leveys 3 cm
Lehden pituus 16 cm
Arkkien lukumäärä 750 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 160 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!