Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Valokuvat 120 cm

Alennus
40 %
Alun perin
87 €
Vain tänään
51,90 € DPH: n kanssa
41,85 € ilman arvonlisäveroa
155 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Potosovce kuuluu Araceae -perheen kasvien sukuun. Tähän sukuun kuuluu noin 20 mahtavan viiniköynnöksen lajia, jotka ovat yleisiä trooppisessa Aasiassa ja Australiassa. Nuoria Potosov -muotoja kasvatetaan huonekasveina, joita usein kutsutaan Scindapsuksiksi. Potosovce ovat massiivisia lianoja, joiden puiset, haarautuneet varret maustavat maahan. Lehdet ovat vuorottelevia, kaksirivisiä, pitkäkarvaisia, ja niissä on kiinteä tai höyhenpeitteinen lohko. Poikkeuksellisesti terä on rei'itetty hienoksi pintaan keskiraitaa pitkin. Suonet ovat pinnate.

Esiintyminen

Potosovcove -sukuun kuuluu 20 lajia. Se on laajalle levinnyt Koillis -Intiasta Japanin Ryukyun saarille, Australiaan ja Tyynenmeren saarille. Sitä esiintyy myös Sri Lankassa. Suurin levinneisyysalue on laji Potosovec škvrnitý. Potosovce kasvaa kosteissa trooppisissa sademetsissä, joissa ne kasvavat kiipeilykasveina puissa tai kivissä.

Parametrit

Potosovec on 120 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 3 varresta, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Heti varren alussa alkaa ihana lehtiminen. Massiiviset lehdet ovat tummanvihreitä, 12 kappaletta. Ne on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen. Potosovec toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm , yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty koristeellisella paisutetulla savella.

Sijainti

Potosovecin keinotekoinen kasvi voi olla loistava osa modernia asuntoa, vaikka se on pikemminkin yhdistetty perinteiseen sisustukseen. Jos pidät siitä hyvää huolta, se on myös pitkäaikainen osa sitä. Jopa pitkän ajan kuluttua se yllättää tulvilla kauniita, raikkaan näköisiä lehtiä. Potosovecia voidaan käyttää sekä pienemmissä että suuremmissa sisätiloissa , olohuoneessa tai ruokasalissa . On ihanteellista luoda ryhmä kasveja, jotka koostuvat useista houkuttelevista lajeista tai lajikkeista. Tai useista samanlaisista kappaleista.

Yhdistelmät

Keinotekoinen puu Potosovec on kaunis kasvi, joka ei tarvitse kumppania. Se soveltuu yleisesti muihin kasveihin. Suosittelemme yhdistämään sen esimerkiksi Monsterin tai Philodendronin kanssa, jolloin ne luovat täydellisen harmonisen sisustuksen. Potosovec -puu saa kauneutta oikein valitusta koristeellisesta kukkaruukusta. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman kukkaruukkuja tai koristekiviä ja siruja.

Parametrit

Tuotekoodi 20042
Korkeus 125 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.9 cm
Lisää materiaalia muovi-
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 28 cm
Lehden leveys 22 cm
Arkkien lukumäärä 23 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 20 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!