Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Kentia keinotekoinen kämmen 210 cm

Alennus
39 %
Alun perin
180 €
Vain tänään
109 € DPH: n kanssa
87,90 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kentia Palmaa kutsutaan myös Paradise Palmiksi, Sentry Palmiksi ja Thatch Palmiksi. Se on suhteellisen hitaasti kasvava ja tyylikäs palmulaji, joka istutetaan usein kolmen tai useamman kasvien ryhmiin kerralla. Se on ihanteellinen palmu kasvamaan talon sisällä, mutta se kukoistaa myös Etelä -Kalifornian rannikkoalueilla. Vuoteen 1885 mennessä palmu oli ensimmäinen Britanniassa, jossa Journal of Horticulture totesi seuraavaa: "Nämä Kentiat ovat enemmän kysyttyjä kuin lähes mikään muu palmu suuren kauneutensa ja kestävien ominaisuuksiensa vuoksi." Toinen syy niiden suosioon johtuu kuningatar Victoriasta, joka kasvatti niitä kaikissa kodeissaan ja neuvoi Kentien palmuja asettamaan arkunsa ympärille.

Esiintyminen

Palma Kentia tulee Lord Howen saarelta (väkiluku: 382), joka on pieni maa -alue Australian itärannikolla. Saari antaa palmulle sen kasvitieteellisen nimen Howe forsteriana. Se kasvaa hitaasti, joten kymmenen metrin korkeuden saavuttaminen voi kestää vuosikymmeniä. Maailman luonnonsuojeluliitto pitää tätä lajia haavoittuvana. Sitä kasvatetaan Lord Howe Islandilla keräämällä luonnonvaraisia siemeniä ja itämällä ne vietäväksi maailmaan koristekasvina. Siementen ja taimien kauppaa säännellään tiukasti.

Parametrit

Keinotekoinen Kentia -kämmenemme on 210 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Sen 4 varsivarret ovat muovia ja alaosat on peitetty luonnonpuulla . Tällä kämmenellä on 20 eri korkeudella olevaa haaraa, mikä lisää sen tiheyttä. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,32 cm ja jonka pinta on peitetty keinotekoisella sammalla.

Sijainti

Jos haluat tuoda kotiisi trooppisen tunnelman, älä missaa Palma Kentiaa. Tämä kasvi näyttää hyvältä missä tahansa talossasi , toimistossasi , ja se on myös täydellinen koristelu käytettäväksi ostoskeskuksissa tai kahviloissa . Se piristää kaikkia huoneita ja antaa sille todella jäljittelemättömän hymyn. Kentian trooppinen palmu on kaunis koriste -lisävaruste jokaiseen kotiin, joten voimme vain suositella sitä sinulle.

Yhdistelmät

Kentia -kämmenemme voidaan yhdistää muihin tarjoamiimme kämmentyyppeihin. Myös lehtikasvien , kuten Difenbachian, Monsteran tai Allocasian , sekoittaminen on sopivaa. Hän menestyy kuitenkin myös yksilönä. Sen kauneus loistaa yksivärisessä kukkaruukussa, jota voit täydentää tyylikkäästi valkoisella koristeellisella soralla tai puulastulla. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20014
Korkeus 210 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 20.1 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-, puu
Haaran korkeus 83 cm
Oksien määrä 20 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 85 cm
Lehden leveys 29 cm
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 40 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!