Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kämmen Areca 120 cm

Alennus
11 %
Alun perin
77 €
Vain tänään
68,90 € DPH: n kanssa
55,56 € ilman arvonlisäveroa
30 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Areca -palmu on hoikka ja kasvaa jopa 25 metrin korkeuteen . Rungon halkaisija on 20-30 cm. Lehdet ovat pinnate, jopa 10 cm leveitä, 1,5 - 2 metriä pitkiä. Areca -palmua kasvatetaan maatalouskasvina kevyellä maaperällä kosteilla alueilla. Tätä palmua kutsutaan yleensä väärin betelipuuksi, koska sen hedelmät areca -pähkinät on kääritty betelilehteen ja pureskeltava sen psykoaktiivisten vaikutusten vuoksi. Vaikuttava aine on Akaloid ja recoline , jotka vaikuttavat nikotiini- ja muskariiniasetyylikoliinireseptoreihin . Reaktio syljen ja kalsiumhydroksidin kanssa on tarpeen alkaloidin vapauttamiseksi. Yliannostus voi aiheuttaa huimausta ja ripulia , pitkäaikainen käyttö johtaa ikenien ja hampaiden sairauksiin .

Esiintyminen

Areca on suvun 51 lajia kämmenet ja Arecaceae perheen , löytyy kosteissa trooppisissa metsissä alkaen saarilla Filippiinien , Malesian ja Intian kautta Kaakkois-Aasiassa ja Melanesia . Yleisnimi Areca on peräisin Intiassa paikallisesti käytetystä nimestä.

Parametrit

Areca -kämmenemme on 120 cm korkea. Tämä keinotekoinen kämmen toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 12,7 cm . Keinotekoisen alustan pintaa täydentää sammalta jäljitelmä. Arecan keinotekoisessa kämmenessä on 5 vartta, jotka on valmistettu laadukkaasta muovista ja joiden alaosassa on luonnonpuuta. Ne käsitellään hyvin realistisesti. Luonnonvihreät lehdet ovat muovia ja niiden lukumäärä on 21 kappaletta, joista jokainen näyttää elävältä. Lehtiset oksat ovat vuorotellen tummanvihreitä ja vaaleanvihreitä, jolloin kokonaisvaikutus on vielä luonnollisempi. Tämä Areca -palmu sopii sisätiloihin tai voit sijoittaa sen myös ulos, mutta vain paikkoihin, jotka on suojattu tuulelta tai suoralta auringonvalolta.

Sijainti

Jos haluat tuoda kotiisi trooppisen tunnelman, sinun ei ehdottomasti kannata jättää väliin Areca -palmuamme. Se näyttää hyvältä missä tahansa talossasi , toimistossasi , ja se on myös täydellinen sisustus ostoskeskuksiin tai kahviloihin . Se piristää jokaista huonetta ja antaa sille todella jäljittelemätöntä eleganssia. Arecan trooppinen palmu on kaunis koriste -lisävaruste jokaiseen kotiin. Se takuu virkistää ja parantaa sisustustasi tunnistamattomasti.

Yhdistelmät

Areca -kämmenemme voidaan yhdistää muihin tarjoamiimme kämmentyyppeihin. Yhdistelmä lehtikasvien kanssa, kuten Difenbachia , Monstera tai Allocasia, sopii myös. Sen kauneus erottuu yksivärisestä kukkaruukusta, jota voit täydentää tyylikkäästi valkoisella koristeellisella soralla. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20007
Korkeus 120 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 10 cm
Sisähalkaisija 12.8 cm
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Varsi / varren materiaali muovi-, puu
Haaran korkeus 30 cm
Oksien määrä 21 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 11.5 cm
Lehden leveys 1 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä, Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 30 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!