Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen saniainen 180 cm

Alennus
41 %
Alun perin
200 €
Vain tänään
119 € DPH: n kanssa
95,97 € ilman arvonlisäveroa
1 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Saniaiset ovat maailman yllättävimpiä kasveja. Niiden runko on enemmän tai vähemmän ohut, mutta niiden lehdet voivat helposti ylittää kahden metrin pituuden. Etäisyydeltä ne näyttävät palmuilta, vaikka niissä ei olisi mitään vikaa, koska niillä ei ole mitään yhteistä. Vaikka niillä ei ole kukkia, tämä ei estänyt heitä olemasta yksi puutarhojen, terassien ja asuntojen suosituimmista kasveista. Saniaisella on juuristo, varsi ja lehdet. Siinä ei ole siemeniä. Lehdet eivät näytä muiden kasvien lehdiltä. Ne näyttävät siltä, että useita oksia olisi asetettu yhteen tasoon ja kiinnitetty varteen. Niiden väri voi vaihdella vaaleanvihreästä tummanvihreään. Puusaniaiset putoavat usein luonnossa, mutta he onnistuvat juurtumaan uudestaan tästä uudesta paikasta maassa ja aloittamaan uuden pystysuoran kasvun.

Esiintyminen

Tunnetuimmat ja pakkasenkestävät puusanat ovat kotoisin Tasmaniasta, Uudesta-Seelannista ja Australiasta. Ne vaativat osittaista varjoa, mutta sietävät myös varjoisaa paikkaa, kuivassa kesäympäristössämme eivät pidä paikasta suorassa auringonvalossa. Hänet tunnetaan menestymästä voimakkaassa varjossa, jossa hän selviää vähän muusta. Alueellamme on mielenkiintoisia paikkoja, joissa on runsaasti saniaisia Považská Bystrican läheisyydessä. Se johtuu vuoristoisesta helpotuksesta, joka luo suuren määrän erilaisia luontotyyppejä - kuivista kivistä vesisiin maaperiin ja soihin.

Parametrit

Keinotekoinen saniainenpuu on 180 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Puu on istutettu ruukkuun, ja siinä on 5 keinotekoista runkoa, ja puussa on 128 keinotekoista vihreää lehteä, jotka ovat erottamattomia elävistä. Se on suunniteltu sisätiloihin . Toimitamme sen perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 25,4 cm. Keinotekoisen alustan pinta on peitetty sammaleen jäljitelmällä.

Sijainti

Jos tarvitset huoneen huoneeseen, jossa ei ole tarpeeksi valoa, saniainenpuu on oikea valinta. Se näyttää edelleen houkuttelevalta. Se erottuu eniten huoneen nurkassa tai kaapin reunassa. Se on myös kätevä sijoittaa edustaviin tiloihin . Saniainenpuu on kaunis koriste -lisävaruste kaikkiin sisätiloihin huoneen miellyttävän ilmeen ja sisustuksen aikaansaamiseksi. Soveltuu käytettäväksi myös erittäin vaativissa sisätiloissa (valon puute, tupakointialueet). Sitä on helppo käsitellä ja se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltoa.

Yhdistelmät

Kaipaatko virkistävää ja salaperäistä metsäilmapiiriä, joka leviää asuntoosi, etkä tiedä kuinka saavuttaa se? Ihanteellinen ratkaisu on viehättävät saniaiset - huonekasvit, joilla on kiehtovia lehtiä ja jotka pukeutuvat kotiisi kauneimmilla vihreillä sävyillä.

Eri värejä ja kokoja sisältävät monivuotiset kasvit , kivikkopuutarhat , saniaiset ja koristekasvit voidaan yhdistää meidän keinotekoiseen saniaiseen. Suosittelemme asettamaan sen koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka suuren valikoiman löydät myös verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20053
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 22 cm
Sisähalkaisija 23.9 cm
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 40 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 128 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 30 ks
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 35 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!