Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kämmen Areca 180 cm

Alennus
6 %
Alun perin
170 €
Vain tänään
159 € DPH: n kanssa
128,23 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Areca on Areca-perheen kasvisuku, johon kuuluu noin 50 lajia. Lukuisat palmujen rungot ovat tuuheahaaraisia, sen lehdet jakautuvat lukuisiin kiilteisiin viuhkamaisiin osiin, ne ovat vastakkain. Areca-palmu on hoikka ja kasvaa jopa 25 metrin korkeuteen. Rungon halkaisija on 20-30 cm. Lehdet ovat pintamaisia, jopa 10 cm leveitä, 1,5–2 metriä pitkiä. Arecapalmua kasvatetaan maatalouskasvina kevyellä maaperällä, kosteilla alueilla. Sitä kasvatetaan koristekasvina puutarhoissa trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla ja muualla sisätiloissa huonekasvina. Sitä kutsutaan joskus perhospuuksi sen lehtien muodon vuoksi.

Esiintyminen

Areca-palmu on kotoisin Malesiasta, mutta sitä kasvatetaan kaikkialla trooppisessa Aasiassa, Oseaniassa ja Itä-Afrikassa. Tyypillinen viuhkamainen palmu, joka kasvaa edessä ja takana Intiassa, Pakistanissa, Ceylonissa, Kiinassa, Taiwanissa ja Malaijin niemimaalla. Sitä viljellään myös monilla trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla, jos ilmasto sen sallii. Se on yleisin Thaimaassa, Vietnamissa, Malesiassa, Burmassa ja Sri Lankassa. Sitä aletaan nyt kasvattaa Itä-Afrikassa.

Parametrit

Keinotekoinen Areca-palmumme on 180 cm korkea kukkaruukun mukaan lukien. Se toimitetaan ankkuroituna muoviseen peruskukkaruukuun, jonka halkaisija on 17,78 cm. Kolmessa muovirungossa on 34 kappaletta keinotekoisia vihreitä lehtiä, joita ei voi erottaa elävästä ja jotka antavat erittäin luonnollisen vaikutelman.

Sijainti

Palma Areca on suunniteltu sisätiloihin. Kaunis tekopalmu sopii korkeudeltaan suuriin edustussaleihin, yhteisiin tiloihin tai tilaviin vastaanottoihin. Se on loistava lisäys sinne, missä haluaa vähän vehreyttä tai ei ole mahdollista hoitaa elävää kasvia, joko valon tai ajan puutteen vuoksi. Se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltotarvetta.

Yhdistelmät

Suosittelemme Arecan yhdistämistä erityyppisiin palmuihin, kuten Livistona- tai saniaiseen tai valitsemasi palmuun. Jokaisella vihreydellä se luo harmonisen sisustuksen. Mutta hän voi erottua täydellisesti avaruudessa ja yksinään. Koristeellisen kukkaruukun valinta on erittäin tärkeä. Oikein valittu kukkaruukku voi korostaa palmun kauneutta. Löydät laajan valikoiman kukkaruukkuja valikoimastamme verkkosivuillamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20004
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 30 cm
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 18 cm
Rungon / varren pituus 74 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 39 cm
Oksien määrä 34 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 30 cm
Lehden pituus 48 cm
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 3 ks
Rungon / varren väri vihreä, Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri vihreä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!