Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Livistona mini keinotekoinen palmu 65 cm

Alennus
40 %
Alun perin
70 €
Vain tänään
41,90 € DPH: n kanssa
33,79 € ilman arvonlisäveroa
33 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Talojen ja asuntojen vihreiden asukkaiden joukossa palmut olivat etusijalla kauan sitten, kun heille myönnettiin kunniapaikka aatelisten ja kuninkaiden palatseissa. Trooppisten kasvien majesteettisuus ja niiden lajien monimuotoisuus ovat silmiinpistäviä. Trooppista kulttuuria arvostetaan leikattujen lehtien kauneuden, niiden mielenkiintoisen järjestelyn varret, varret.

Tämäntyyppinen palmu tunnetaan maassamme myös nimellä kiinalainen tuuletinpuu tai suihkulähde. Se on subtrooppisen palmun laji Itä -Aasiassa.

Se voi olla ulkona kesällä, mutta ei ole suositeltavaa altistaa sitä suoralle auringonvalolle. Ravitseva, hienohiekkainen maaperä sopii. Livistona on ominaista vahvoille juurilleen, joten se kestää hyvin lyhytaikaista kuivuutta. Tämän Livistona -lajin pakkaskestävyys on noin -4 / -9 ° C, se sietää lieviä pakkasia.

Esiintyminen

Se on peräisin Etelä -Japanista, Taiwanista, Kaakkois -Kiinasta ja Hainanista. Siinä on valtavat tuulettimen lehdet, jotka on jaettu jopa 75 osaan kärjet alaspäin, joten sitä kutsutaan joskus surulliseksi kämmeneksi. Niiden halkaisija voi olla jopa 150 cm.

Parametrit

Keinotekoinen kämmenemme Livistona soveltuu sisätiloihin, se on 65 cm korkea, mukaan lukien peruskukkaruukku. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 15,25 cm ja jonka pinta on peitetty keinotekoisen sammalta jäljitelmällä. Muovinen runko on päällystetty luonnonpuukuidulla. Siinä on 8 muovilevyä, jotka eivät ole erottamiskykyisiä asumisesta.

Sijainti

Palma mini Livistona on sisäkasvi . Tämä kasvi on erittäin suosittu. Keinotekoinen palmupuumme tuo sinulle trooppisen ja miellyttävän ilmapiirin talvipuutarhassa , olohuoneessa , toimistossa , mutta se löytää paikkansa myös ostoskeskuksissa tai hotellissa . Kapeat ja majesteettiset palmut sopivat tilaviin huoneisiin, joissa voit luoda tropiikin vihreän kulman.

Yhdistelmät

Livistonan minipalmu on kaunis itsessään. Yhdessä erilaisten isompien tai pienempien palmujen, kuten Areca -betelin, Chamédorea siistin , mutta myös muiden trooppisten kasvien kanssa voit luoda rauhan ja hiljaisuuden keitaan. Jos haluat, että palmupuusi korostaa kauneuttaan, muista ottaa yhteyttä kukkaruukkuihimme, jotka löydät myös mainittujen tuotteiden kanssa verkkosivustoltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20000
Korkeus 65 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 30 cm
Sisähalkaisija 16 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-, puu
Haaran pituus 22 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 15 cm
Lehden leveys 2 cm
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!