Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kämmen Kalanhäntä 165 cm

Alennus
11 %
Alun perin
85 €
Vain tänään
75,90 € DPH: n kanssa
61,21 € ilman arvonlisäveroa
15 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kalanhäntä on kämmenen suku. Tätä palmupuuta ei voi sekoittaa mihinkään - katso vain nopeasti sen lehtiä, joissa on takkuiset reunat, jotka muistuttavat joko puoliksi auki olevaa tuuletinta tai kalan häntää. On noin 13 lajia, jotka ovat kotoisin Aasiasta, Pohjois -Australiasta ja Etelä -Tyynenmeren alueelta. Yksi tunnetuimmista lajeista on urenien kalahäntä, jonka kukista valmistetaan yksi Jaggery -laji (puhdistamaton sokeri) ja myös palmuviini.

Esiintyminen

Suurin osa lajeista tulee Aasiasta (Kiina, Intia, Indonesia jne.), Pohjois -Australiasta ja Etelä -Tyynenmeren alueelta. Kalanhäntä Mitis on peräisin Indokiinasta, mutta siitä on tullut invasiivinen laji Yhdysvaltojen Floridan osavaltiossa. Monet kasvavat vuoristoalueilla ja ovat sopeutuneet lämpimään Välimeren ilmastoon sekä subtrooppiseen ja trooppiseen ilmastoon.

Parametrit

Fish Tail -kämmenemme on 165 cm korkea ja sisältää kukkaruukun. Se koostuu 4 tukista, jotka on valmistettu yhdistelmästä luonnonpuuta ja vihreää muovista. Lehdet alkavat lähes kantojen alussa. Lehtiä on 12 kappaletta. Ne on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen. Se on täydellinen kopio tämän palmun elävästä versiosta. Tämä kämmen toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa, jonka halkaisija on 17,80 cm , yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammaleen jäljitelmällä.

Sijainti

Fish Tail -kämmenemme on suunniteltu sisätiloihin , ja se täyttää erittäin kauniisti avoimet ja valoisat huoneet. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä Fish Tail on itse asiassa keinotekoinen kopio. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista, aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Palma Fish Tail tuo taatusti eksoottisuutta suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Kämmenkalamme yhdistyy erittäin hyvin muun tyyppisiin kämmentyyppeihin, mutta myös erilaisiin sykadeihin , mutta myös pienemmät saniaiset sopivat siihen. Jos olet huolissasi siitä, ettet voi sijoittaa kukkivaa kasvia huoneeseen tämän palmun viereen, olet todella väärässä. Se täydentää hienosti orkideoita tai Guzmaniaa . Tämä palmu erottuu täydellisesti muovisista RATO -kukkaruukkuistamme vaaleammalla, mutta myös tummalla värillä. Löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä kukkaruukun istutuksesta erityisen laittamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20017
Korkeus 165 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.9 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-, puu
Oksien määrä 12 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 15 cm
Lehden leveys 6 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 85 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!