Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen filodendroni 180 cm

Alennus
40 %
Alun perin
250 €
Vain tänään
149 € DPH: n kanssa
120,16 € ilman arvonlisäveroa
37 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Philodendron on Aron -suvun kasvisuku. Ne ovat pieniä, mutta kestäviä monivuotisia yrttejä, joissa on kokonaisia tai rikkoutuneita lehtiä ja pieniä kukkia ruoko-muotoisissa kukinnoissa, jotka on peitetty tyllillä. Hedelmä on marjoja. Sukuun kuuluu noin 500 lajia ja se on laajalle levinnyt yksinomaan trooppisessa Amerikassa. Filodendronit tunnetaan pääasiassa huonekasveina. Kasvatettiin useita lajikkeita. Niitä kasvatetaan myös tropiikissa ulkokoristekasveina. Ne sisältävät neuloja kalsiumoksalaattia ja nieltynä aiheuttavat ruoansulatuskanavan ärsytystä. Vuonna 2018 yhteensä 21 lajia luokiteltiin uuteen Thaumatophyllum -sukuun, mukaan lukien viljellyt lajit T. bipinnatifidum ja T. speciosum.

Esiintyminen

Sukuun kuuluu noin 482 - 538 kuvattua ja tunnustettua lajia, mutta kokonaismäärä on suurempi ja sen arvioidaan olevan noin 700 lajia. Se on Aron -suvun toiseksi suurin suku. Se on laajalle levinnyt yksinomaan trooppisessa Amerikassa, joka ulottuu Pohjois -Meksikosta Keski -Amerikan kautta Paraguayen ja Pohjois -Argentiinaan, ja se sisältää Karibian saaret. Lajien monimuotoisuuden keskus on Brasiliassa. Filodendronit kasvavat pääasiassa trooppisissa sademetsissä, paljon harvinaisempia harvinaisissa trooppisissa metsissä, soilla ja vesistöissä. Ne kasvavat epifyteinä tai puoliefifyyteinä puissa, litofyyteinä kivillä ja kallioilla tai juurakoiden yrtteinä kiinteällä maaperällä tai suolla. He etsivät pääasiassa varjoisia elinympäristöjä.

Parametrit

Keinotekoinen filodendronimme on 180 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 1 kanta, väriltään vaaleanvihreä, joka on valmistettu muovista. Lehdet on valmistettu muovimateriaalista, joka on kosketukseltaan elävä ja 252 kappaletta. Ne ovat väriltään tummanvihreitä, hieman ruskeita lopussa. Se on täydellinen kopio tämän kasvin live -versiosta. Philodendron toimitetaan perusmuovipannussa , jonka halkaisija on 20,32 cm , yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammalilla.

Sijainti

Meidän keinotekoinen puu Filodendron johtuu siitä, että sillä ei ole UV -suojaa, ja se on suunniteltu sisätiloihin . Se sopii asunnon valoisiin ja avoimiin huoneisiin, joissa sen kauneus taatusti piristää sisustusta. Ulkonäönsä ansiosta se voi menestyä hotellien ja ravintoloiden sisääntuloissa. Hän voi erottua täydellisesti yksinään, hän ei tarvitse kumppania itselleen. Se on täydellinen korvaaja Philodendronin live -versiolle.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Philodendron yhdistyy erittäin hyvin muiden viikunalajien kanssa, mutta myös erilaisten palmujen kanssa. Tämä Philodendron on myös "ymmärretty" täydellisesti muovisten RATO -kukkaruukkujemme kanssa, joissa on rottinkikuvio vaaleampaa, mutta myös tummaa. Löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä kukkaruukun istutuksesta erityisen laittamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20058
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 8 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Rungon / varren pituus 100 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 17 cm
Lehden leveys 9 cm
Lehden pituus 17 cm
Arkkien lukumäärä 252 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!