Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Fikus Benjamin vihreä valkoinen 170 cm

Alennus
9 %
Alun perin
120 €
Vain tänään
109 € DPH: n kanssa
87,90 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ficus Benjamin on pensas- tai puukasvi, jota kasvatetaan laajalti koristeena ja joka kuuluu Moraceae -heimoon. Ficus benjamin on aina vihreä koristepuu, joka on yksi suosituimmista huonekasveista. Siinä on hieman roikkuvat oksat ja munaiset terävät lehdet. Ficus on kasvi, jolla on matalat juuret, lehtirakenne ja leveä ikivihreä lehti, jossa on vaalea, hieman harmahtava sileä kuori. Villissä olosuhteissa kasvi saavuttaa 15-20 m korkeuden. Se sopii valoisaan paikkaan, mutta ei suoraan auringonvaloon. Moniväriset muotit tarvitsevat enemmän valoa ja sijoittamista lämpimään paikkaan. Ficus benjamina vaatii kohtuullista kosteutta, valoa, ilman vetoa ja vähintään 10 asteen lämpötilaa.

Esiintyminen

Ficus on kotoisin Aasiasta ja Australiasta , erityisesti Intiasta, Jabasta ja Balista. Australiasta, Bhutanista, Kambodžasta, Kiinasta, Filippiineiltä, Laosista, Malesiasta, Nepalista, Uudesta Guineasta, Thaimaasta, Vietnamista ja Tyynenmeren alueelta pohjoisesta ja etelästä. Se kehittyy hiekkaisella ja kalkkipitoisella maaperällä jokien ja purojen varrella; kasvien koristeina sen viljely on levinnyt maailmanlaajuisesti. Se on koristekasvi, joka houkuttelevan muodonsa ja eri ympäristöolosuhteiden sietokykynsä vuoksi arvostetaan huonekasvina .

Parametrit

Keinotekoinen puu Fikus Benjamin on kukkaruukku mukaan lukien 170 cm korkea. Tämä keinotekoinen Ficus on erityisen mielenkiintoinen viidestä aidosta puusta , erittäin haarautuneista ruskeista muoviosista ja korkealaatuisista 465 tekstiililehdistä vihreän ja valkoisen värin yhdistelmässä. Se on ankkuroitu peruskukkaruukulle , jonka halkaisija on 17,78 cm ja jonka pinta on sammalta jäljitelty. Suosittelemme asettamaan koristeelliseen kukkaruukkuun .

Sijainti

Keinotekoinen Fikus on suunniteltu sisätiloihin . Se sopii parhaiten keskikokoisiin ja suuriin tiloihin, joissa se ei häiritse. Sitä voidaan käyttää olohuoneissa, ruokailuhuoneissa ja eteisissä tai viherhuoneissa. Ne erottuvat erityisesti pasiansseina, mutta voit yhdistää ne myös muihin tarjouksemme kasveihin.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään ficuksen erilaisiin muunnelmiin muuntyyppisistä tarjouksistamme. Suositeltavia koristeellisia kukkaruukkuja voi tilata erikseen ja myös sopivia istutus- ja hydrogranulaatti- tai muita täyteaineita, jotka löydät tarjouksestamme. Yhdistelmä paisutetun saven tai koriste -soran kanssa on taatusti loistava valinta. Koska siinä on värikkäitä lehtiä, on suositeltavaa valita koristeellinen kukkaruukku, erityisesti yksivärinen tai hieno kuvio. Valitse laajasta valikoimastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20086
Korkeus 170 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14.5 cm
Sisähalkaisija 17.2 cm
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Varsi / varren materiaali puu
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 4.5 cm
Arkkien lukumäärä 465 ks
Levymateriaali tekstiilejä
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri Ruskea
Rungon / varren korkeus 140 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!