Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Dracena 135 cm

Alennus
9 %
Alun perin
97 €
Vain tänään
87,90 € DPH: n kanssa
70,89 € ilman arvonlisäveroa
29 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Opit tuntemaan Dracenin hyvin nopeasti, koska se näyttää ensi silmäyksellä yksinkertaiselta, eikä siinä ole mitään erityistä. Tyypillisten miekanmuotoisten lehtien ja vähäisten hoitovaatimusten ansiosta Dracena on lähes täydellinen huonekasvi . Se kasvaa luonnollisesti vain lämpimässä ilmastossa. Vaikka se saavuttaa kunnollisen korkeuden luonnollisessa ympäristössään, se on paljon pienempi sisätiloissa. Se on peräisin Afrikan trooppisista osista, joissa sen korkeus on jopa 15 metriä, kun taas sisätiloissa se on 1 - 1,8 metriä korkea. Markkinoilla on useita lajikkeita, joista valita. On myös mielenkiintoista, että jokaisella lajilla on eri väri ja lehtikoko. Siinä on puhtaat linjat, jotka tekevät siitä sopivan ilmavaan ja minimalistiseen kotiin.

Esiintyminen

Se tulee Afrikan, Aasian, Madagaskarin ja muiden Intian valtameren saarten subtrooppisista alueista. Kasvin nimen alkuperä tulee antiikin kreikkalaisesta sanasta drakaina tai "sudenkorento" Dracenan varren punaisen kumimaisen hartsin ansiosta, jota he vertasivat lohikäärmeen vereen. Kerran tätä hartsia käytettiin hammastahnana, lääkkeenä tai väriaineena. Nykyään sitä käytetään edelleen esimerkiksi syväpainatuksessa. Dracena on yksi tehokkaimmista huonekasveista, joka kykenee parantamaan kotimme ilmanlaatua, voi puhdistaa ilman formaldehydistä, bentseenistä, hiilimonoksidista, trikloorietyleenistä, ksyleenistä ja tupakansavusta. On mielenkiintoista, että jotkut Dracena -lajikkeet kasvavat puina ja toiset pensaina.

Parametrit

Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella Dracenalla, joka näyttää elävältä. Dracena on 135 cm korkea ja se on täydellinen tapa piristää sisustusta . Siinä on neljä runkoa, jotka on kiinnitetty peruskukkaruukkuun . Perusastian alustan pinta on peitetty sammalta jäljitelmällä. Tämän kukkaruukun halkaisija on 17,78 cm. Lehtien keskipiste on oranssi, joka vähitellen sulautuu vihreään, ja lehtien reunat on jälleen vuorattu oranssilla. Lehdet ovat muovia, mutta näyttävät kosketukselta eläviltä. Niiden määrä on 92 kpl.

Sijainti

Dracena on täydellinen niille, jotka haluavat kasveja kotiinsa, mutta joilla ei ole tarpeeksi aikaa hoitaa niitä. Dracena -keinotekoinen puu on suunniteltu sisätiloihin. Se on ihanteellinen lisävaruste kotiin , toimistoon tai leikkaukseen . Toivotat sen tervetulleeksi etenkin siellä, missä päivänvalon säteet eivät saavuta.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään Dracenin useisiin muihin tuotteisiimme. Jos haluat luoda vihreän koostumuksen, älä epäröi tavoittaa esimerkiksi Ficus , Bamboo Madagascar. Tässä yhdistelmässä voit luoda kauniin vihreän rauhan keitaan. Valikoimastamme löydät myös useita koristeellisia kukkaruukkuja, joissa Dracena erottuu kauniisti.

Parametrit

Tuotekoodi 20072
Korkeus 135 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.9 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 38 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 92 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä, Punainen
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!