Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Ankan jalka 155 cm

Alennus
37 %
Alun perin
110 €
Vain tänään
68,90 € DPH: n kanssa
55,56 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Šeflera on Aral-heimoon kuuluva kasvisuku. Šeflera stromovitá on ikivihreä pensas, joka suosii valoisia tai puolivarjoisia paikkoja. Nuoruudessaan Shefler muodostaa pystysuoran varren, jonka lehdet ovat pitkissä varreissa, jotka myöhemmin kääntyvät ylös. Lehdet on tehty 10-15 cm pituisista soikeista soikeista lehdistä, jotka on järjestetty lehtivarren päähän ympyrään. Kasvin yläosasta tulevat lehdet ovat yleensä pienempiä kuin alempana kasvavat. Elinolosuhteissa kasvi saavuttaa keskimäärin 90 cm korkeuden.

Esiintyminen

Shefler-puu on eksoottinen puu, joka tulee Kaakkois-Aasiasta ja Australiasta. Kotimaassaan se kasvaa suuriksi ja muodostaa tiheitä punaisten kukinnan kukintoja. Se kasvaa Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa, ja sitä käytetään pääasiassa Kiinassa ja Vietnamissa. Tunnemme sen enemmän houkuttelevana huonekasvina, joka kukkii vain poikkeustapauksissa.

Parametrit

Keinotekoinen Shefler-puumme on 155 cm korkea kukkaruukun mukaan lukien. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa, jonka halkaisija on 17,80 cm ja jonka pinta on sammaloitu. Siinä on 1 paksu muovinen tavaratila ja 130 muoviarkkia, jotka ovat väriltään vaalean ja tummanvihreän sävyisiä ja näyttävät eläviltä. Shefler-puu sopii sisustukseen.

Sijainti

Kaunis tekopuumme Shefler-puu, joka jäljittelee uskollisesti elävää puuta, on ihanteellinen lisä ostoskeskukseen, hyvinvointikeskukseen, kotiisi, toimistoosi tai lääkärin vastaanotolle - lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville tai missä eläviä kasveja ei ole mahdollista hoitaa säännöllisesti.

Yhdistelmä

Keinotekoinen puu shefler on hyvin erottuva puu. Hän voi menestyä yksinään, mutta hän olisi myös kaunis kumppani Šeflerille, Anturialle ja Krotónecille. Koristeellisten kukkaruukkujen oikealla valinnalla mainittujen tuotteiden kauneus korostuu entisestään. Kaikki tuotteet ja koristeelliset kukkaruukut löydät nettisivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20050
Korkeus 155 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Sisähalkaisija 17.8 cm
Rungon / varren pituus 90 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 25 cm
Oksien määrä 15 ks
Lehden leveys 7 cm
Lehden pituus 15 cm
Arkkien lukumäärä 130 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea, vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!