Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen nivel Pavinič 80 cm

Alennus
22 %
Alun perin
19 €
Vain tänään
14,90 € DPH: n kanssa
12,02 € ilman arvonlisäveroa
7385 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Pavinič tai vanhempi luonnonvarainen viiniköynnös tai kansallinen luonnonvarainen rypäle on Viničovité -suvun kasvisuku.

Pavinic on puu, Liana kiipeää puita tai muureja. Lehdet ovat yksinkertaisia tai kämmenmuotoisia, niissä on kiipeilyyn muodostetut jänteet, jotka viimeistellään yleensä imulevyillä. Kukat on järjestetty kukintoon, joka on kärki tai apikaaliluuta, joka kasvaa lehtien akseleista, lehteä vasten tai ampumisen lopussa. Kukat ovat biseksuaaleja, joskus uroksia, 5-numeroisia. Hedelmä on marja. Vaatimaton kiipeilykasvi, jonka lehdet muuttuvat syksyllä punaiseksi ja keltaiseksi. Tendril-muotoiset imukupit venyttävät huomaamattomasti versojaan koko puutarhassa vuoden aikana. Vain syksyllä Pavinič herää täyteen kauneuteen. Tartuntalevyjen ansiosta se kiipeää usein korkealle tiiliseinien ja rakennusten pystysuorille seinille.

Esiintyminen

Se on laajalle levinnyt Pohjois -Amerikassa ja Itä -Aasiassa. Euroopassa sitä istutetaan vain koriste -liaanina. Sitä tuotiin pääasiassa koristekasvina, jota käytetään seinien, pergolan vihreyttämiseen (vihreiden seinien luomiseen).

Sillä ei ole suurempia vaatimuksia maaperälle ja maaperän kosteudelle. Sitä voi löytää asutusten (kaupunkien tai kylien) läheisyydestä, mutta myös tulvametsien vesistöistä, joissa se kiipeää kuin liana puiden latvoihin ja kasvaa niille. Se leviää kasvullisesti, koska se voi juurtua hyvin versoista, kun varsi ryömii maaperän pinnalla. Toinen tapa on generatiivinen leviäminen paviljongin hedelmiä syövien lintujen levittämien siementen kautta. Tällä hetkellä sitä esiintyy enemmän tai vähemmän koko Slovakiassa, koska se on yleisesti istutettu puutarhoihin ja puistoihin, mistä se kasvaa ylläpidettyjen osien ulkopuolella ja avoimelle maaseudulle.

Parametrit

Keinotekoinen lonkka Pavinič on 80 cm pitkä. Se on kaunis syksyn punainen väri. Siinä on yksi muovinen varsi, jonka päällä on 178 punertavan väristä keinotekoista lehteä, jotka on valmistettu hienosta muovista, mutta ovat yhtä eläviä kosketukseen ja silmiin. Näitä punertavia lehtiä täydentävät muutamat luonnolliset keltaiset lehdet, jotka antavat jänteelle paitsi hyvän kontrastin myös miellyttävän syksyn. Toimitamme paviljongin ilman kukkaruukkua, vain uritetulla varrella, jonka ansiosta se voidaan helposti yhdistää järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Jos haluat elvyttää tai vallata tilaa sisätiloissasi , Pavinič -lonkeromme sijainti on erittäin sopiva valinta kaikkialla, missä elävälle kasville ei ole riittävästi valoa tai missä ei ole mahdollista huolehtia elävistä kasveista säännöllisesti.

Punainen paviljonki on tarkoitettu sisätiloihin. Se näyttää erittäin vaikuttavalta roikkuvassa kattilassa. Suuremmissa kylpyhuoneissa se erottuu myös kylpyammeessa tai pesualtaassa leveämmillä reunoilla. Se on myös ihanteellinen lisä ruokasaliin , viherhuoneeseen , keittiöön , mutta myös olohuoneeseen, jossa se voi olla houkutteleva syksyn koristelu.

Yhdistelmät

Voit sijoittaa paviljongin kauniiseen koristeelliseen kukkaruukkuun tai jopa haluamaasi maljakkoon. Jos pidät tiheämmästä kasvusta, suosittelemme, että ostat lisää näitä jänteitä ja yhdistät ne, jotta saat kauniin rikkaan kimppun. Suosittelemme yhdistämään sen pehmeämpiin vihreisiin jänteisiin, jotta sen vaikuttavat lehdet erottuvat. Erittäin mukava vuorovaikutus tulee olemaan nivelillä Pavinič zelené, Ginko tai Pelargónia . Voit ostaa koristeellisia kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20241
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 30 cm
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden leveys 10 cm
Lehden pituus 10 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!