Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Pavinič 190 cm

Alennus
22 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
9,39 € DPH: n kanssa
7,57 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Pavinič tai vanhempi Villi viiniköynnös tai kansallinen Viinirypäleet ovat puumainen kasvi, Liana kiipeilypuita tai -seiniä. Lehdet ovat yksinkertaisia tai kämmenmuotoisia. Heillä on kiipeilyyn sopivat kyynärpäät, jotka viimeistellään yleensä imulevyillä. Kukat on järjestetty kukintoon, joka on kärki tai apikaaliluuta, joka kasvaa lehtien akseleista, lehtiä vasten tai ampumisen lopussa. Kukat ovat biseksuaaleja, joskus uroksia, 5-numeroisia. On 5 verhiölehteä, kruununlehtiä ja heteitä, kives on kaksinkertainen, sulatettu rauhasen kanssa. Hedelmä on marja .

Esiintyminen

Se on laajalle levinnyt Pohjois -Amerikassa ja Itä -Aasiassa . Muualla, esim. Euroopassa sitä istutetaan vain koriste -liaanina. Koska tämä Pavinič on erittäin mukautuva, hän onnistuu ilman ongelmia myös paikallisissa olosuhteissa. Paviničia käytetään usein ulkoseinien peittämiseen tai tarkoitukselliseen korostamiseen.

Parametrit

Keinotekoinen seppeleemme Pavinič on 190 cm pitkä . Tämän keinotekoisen seppeleen varren materiaali on valmistettu muovista, samoin kuin lehdet, jotka ovat syksyn luonnollisissa väreissä eli puna-keltaisessa yhdistelmässä ja joissa on voimakas suonitus. Kosketuksesta nämä lehdet näyttävät eläviltä ja niiden lukumäärä on 113 kappaletta.

Sijainti

Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän syksyn tunnelman. Se on ihanteellinen valinta mihin tahansa syksyn koristeluun riippumatta siitä, käytätkö seppeleen ripustamiseen tai yhdistät sen kauniisiin syksyn koristeisiin, kuten erilaisiin syksyn seppeleisiin, ikebanaan , tai päätät vain sijoittaa sen löysästi kaidelaudalle tai takan ympärille. Tai anna tämän kauniin seppeleen roikkua katosta, saat erittäin ilmavan tilan erottelun. Mutta jätämme valinnan sinun.

Yhdistelmät

Jos päätät käyttää keinotekoista Garland Pavinič taulukkoon järjestelyssä myös muina vuodenaikoina kuin syksy, suosittelemme yhdistämällä sen valkoisia kukkia, kuten Rose, Orchid tai Lily. Saat pehmeän ja tyylikkään sisustuksen, joka varmasti pehmentää sisustustasi. Tällainen koristelu sopii myös hyvin esimerkiksi hääpöydälle. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saavuttamiseksi suosittelemme yhdistämään enemmän näitä seppeleitä.

Parametrit

Tuotekoodi 20215
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 180 cm
Oksien määrä 1 ks
Lehden korkeus 11 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri Punainen, keltainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!