Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen vaahteranvihreä 190 cm

Alennus
41 %
Alun perin
13 €
Vain tänään
7,69 € DPH: n kanssa
6,20 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Vaahtera on Mydlovníkovité -suvun kasvisuku. Ne ovat yleensä korkeita lehtipuita, mutta on myös useita lehtilajeja. Jotkut lajit ovat huonompia ja ovat joko alempia puita tai pensaita. Acer -sukuun kuuluu noin 150 lajia. Niiden esiintyminen rajoittuu pohjoisen pallonpuoliskon lauhkeisiin ja subtrooppisiin alueisiin. Vaahteralla, lukuun ottamatta tuhkavaahteraa, on vastakkaiset lehdet, joissa on pitkät varret, yksinkertaiset ja enimmäkseen syvälohkoiset tai kämmenmuotoiset tai hammastetut. Ash Maple -lehden lehdet ovat kämmenlihaisia ja sydämen muotoisia. Kanada on valinnut vaahteranlehden kansalliseksi symboliksi ja on uskollinen Kanadan lipulle. Kukat ovat kukinnoissa tai tuftattuja, riippuvia tai pystyssä.

Esiintyminen

Se on kotoisin Keski -Euroopasta ja Länsi -Aasiasta, Ranskasta itään Ukrainaan, Pohjois -Turkkiin ja Kaukasukseen sekä eteläpuolella Pohjois -Espanjasta ja Italiasta. Se lisääntyy helposti siemenistä.

Parametrit

Keinotekoinen vihreä vaahtera on 190 cm pitkä. Yhdessä muovivarressa on 113 palaa luonnollisia vihreitä lehtiä eri sävyinä ja kokoina. Lehdet on valmistettu muovista, mutta niitä ei voi erottaa elävistä. Ne tekevät erittäin realistisen vaikutelman. Heillä on erittäin mukava tähtimuoto.

Sijainti

Tämä vihreä vaahtera -seppele on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella vihreällä värillään ja kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon. Voit käyttää seppeleitä myös tilan jakamiseen. Sitä on helppo käsitellä ja se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltoa.

Yhdistelmä

Keinotekoinen vaahteran seppele on monipuolinen. Erilaiset seppeleet sopivat siihen, mutta sinun ei tarvitse pelätä yhdistää sitä eri kasveihin, jopa kukintaan. Yleisvärinsä ansiosta kaikki sopii siihen. Jos haluat sen tekevän tiheämmän vaikutelman, yhdistä 2 tai useampia kappaleita. Se sopii koristeluun pöydälle, erilaisille ikebanoille tai useiden kappaleiden ripustamiseen katosta saadaksesi ilmavan väliseinän huoneeseen. Suositellut koristeelliset ruukut ja kasvit ovat saatavilla verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20222
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 185 cm
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 11 cm
Lehden leveys 11 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!