Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele punainen vaahtera 190 cm

Alennus
41 %
Alun perin
13 €
Vain tänään
7,69 € DPH: n kanssa
6,20 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Punainen vaahtera on lehtipuu, joskus useita rungoja, kasvava 5-10 m (joskus jopa 15 m) korkea. Runko on yleensä halkaisijaltaan jopa 40 cm. Kuori nuoruudessaan on sileä, karkea ja hilseilevä vanhoilla puilla. Lehdet ovat pyöreitä, 7-15 cm halkaisijaltaan 9-13 cm pitkiä, hammastettuja, lohkoja syvälle puoleen lehtiin. Lehdet ovat aluksi selässä valkoisia. Syksyllä lehdet ovat kirkkaan oranssista tummanpunaiseen. Se kukkii huhtikuusta toukokuuhun, ensin 10 -vuotiaana, mutta joskus myöhemmin. Kukat ovat halkaisijaltaan 1 cm, tumman violetinpunaisia, ja niissä on viisi verhiötä ja terälehtiä. Kukat kasvavat 10-15 jälkeen yleisessä kukinnassa, sulka.

Esiintyminen

Punainen japanilainen vaahtera kasvaa luonnollisesti Japanissa, Honshun, Hokkaidon, Kyushun ja myös Etelä -Korean saarilla. Sitä kasvatetaan usein koristekasvina Euroopan lämpimillä alueilla, Pohjois -Amerikassa. Sitä kasvatetaan pensaan kaltaisena muotona, jossa on monia kantoja. Kasvatettiin useita lajikkeita, joiden lehdet olivat eri värejä ja muotoja. Koska monia lajikkeita on kasvatettu risteyttämällä useita kotoperäisiä lajeja, alkuperäisiä lajeja on vaikea tunnistaa.

Parametrit

Punaisen vaahteran seppeleemme on 190 cm pitkä. Siinä on yksi vihreä muovinen varsi. Tässä varressa on erottuvat lehdet, jotka on valmistettu muovista kauniilla punaisella värillä, mutta joita täydentävät keltaiset täplät, mikä luo erittäin mukavan, luonnollisen kontrastin. Ne näyttävät kosketukselta eläviltä.

Sijainti

Tämä seppele on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä vaahtera ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä jokaisen huoneen syksyn sisustukseen, jonka se täyttää miellyttävällä hyvinvoinnilla. Se tuo taatusti kotiisi pienen Aasian ulkonäöltään.

Yhdistelmät

Punaisen vaahteran keinotekoinen seppele, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää kauniisti erilaisiin oksiin, mutta myös muihin tarjontaamme kuuluviin seppeleisiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme. Sen yhdistelmä keltaisilla kukilla leikkaa erittäin kovaa. Jos haluat runsaamman äänenvoimakkuuden, valitse lisää palasia tästä vaahterasta. Tämä seppele sopii täydellisesti syksyn sisustukseesi.

Parametrit

Tuotekoodi 20221
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 180 cm
Oksien määrä 1 ks
Lehden korkeus 12 cm
Lehden leveys 10 cm
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!