Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Bršlen 190 cm

Alennus
39 %
Alun perin
18 €
Vain tänään
10,90 € DPH: n kanssa
8,79 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Bršlen on Jesenice -suvun kasvisuku. Ne ovat lehtipuita tai ikivihreitä puita, joilla on yksinkertaiset kutsuvat lehdet ja pienet hyönteisten pölyttämät kukat. Hedelmä on kapseli. Sukuun kuuluu noin 140 lajia. Evergreen ja lehtipuu muratti kasvatetaan koristepensaat. Jotkut lajit, mukaan lukien eurooppalainen muratti, ovat myrkyllisiä. Korvat ovat lehtipuita tai ikivihreitä pensaita, harvoin pieniä puita tai jopa kiipeilyä. Jotkut lajit voivat poikkeuksellisesti saavuttaa jopa 25 metrin korkeuden. Lehdet ovat yksinkertaisia, vastakkaisia, varsisia, kokonaisia tai hammastettuja tai hammastettuja reunassa. Oksilla on pyöreä tai neliömäinen poikkileikkaus. Kukat ovat biseksuaaleja, ja ne on järjestetty apikaalisiksi tai viistoiksi huippuiksi. Kruunu on valkoinen, keltainen, vihreä, punainen tai violetti.

Esiintyminen

Se on laajalle levinnyt Euraasiassa ja Pohjois- ja Keski -Amerikassa sekä vähän Pohjois -Afrikassa, Madagaskarilla ja Australiassa.

Se on edustettu eri taajuuksilla kaikilla mantereilla paitsi Etelä -Amerikassa. Lajien monimuotoisuuden keskus on Kiinassa, jossa mainitaan noin 90 lajia. Yhteensä 9 lajia kasvaa Pohjois- ja Keski -Amerikassa ja Karibialla. Manner-Afrikassa sukua edustaa vain leveälehtinen muratti, joka ulottuu Euroopasta Marokkoon ja Algeriaan. Madagaskarilla kasvaa 2 lajia. Australiassa sukua edustaa ainoa laji, joka esiintyy Koillis -Queenslandissa.

Parametrit

Keinotekoinen seppeleemme Bršlen on 190 cm pitkä. Jopa 182 arkkia korkealaatuista muovia voidaan asettaa yhdelle muovivarrelle. Lehdet ovat useissa vihreissä sävyissä. "Nuoret" lehdet ovat vaaleanvihreitä, kun taas "vanhemmat" ovat tummanvihreitä. Huolimatta siitä, että ne on valmistettu keinotekoisesta muovimateriaalista, ne näyttävät ja tuntuvat erittäin realistisilta.

Sijainti

Tämä seppele on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii olohuoneeseen , työhuoneeseen ja paikkoihin, joissa Bršlenissä ei olisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden. Voimme käyttää sitä ovien, ikkunoiden, ikkunalautojen koristeluun tai portaiden kaiteiden kaunistamiseen. Sopii hyvin järjestelyn loppuunsaattamiseen.

Yhdistelmät

Keinotekoinen seppele Bršlen voidaan yhdistää kauniisti erilaisiin oksiin, mutta myös muihin tarjontaamme kuuluviin seppeleisiin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi pöytäjärjestelyissä yhdessä Esheverian kanssa tarjouksestamme. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse lisää palasia tästä seppeleestä.

Parametrit

Tuotekoodi 20224
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 3 cm
Lehden pituus 7 cm
Arkkien lukumäärä 182 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!