Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Taro Araceae 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Potosovec on Aaronin perheen kasvisuku.

Potosovec on kiipeily, nopeasti kasvava kasvi, joka on kotoisin Indonesiasta. Tunnemme sen myös nimellä "outo Janko" tai "villi Janko". Nämä kasvit kasvavat suhteellisen nopeasti ja saavuttavat jopa 20 metrin pituuden. Potosovec muodostaa lehtien akselien varressa ilmavia juuria, etenkin kosteassa ympäristössä. Hän tykkää kietoutua tuen ympärille. Luonnollisissa olosuhteissa potosovec muodostaa puumaisten kasvien aluskasvillisuuden. Se tarttuu puunrunkoihin ilmajuurillaan ja nousee korkeammalle niiden yläpuolelle (samanlainen kuin muratti ). Se kasvaa nopeasti ja on erittäin elinkelpoinen. Tämän kasvin mielenkiintoinen ja hyödyllinen piirre on, että se puhdistaa ilman epäpuhtauksista.

Esiintyminen

Löydät sen useimmista osista maailmaa. Esimerkiksi Kaakkois -Aasiassa, Indonesiassa ja Salomonsaarilla. Trooppisissa sademetsissä se on kaunis kasvi, joka haluaa kiivetä puihin, usein huimaavaan korkeuteen. Potosovce kasvaa kosteissa trooppisissa sademetsissä, joissa ne kasvavat kiipeilykasveina puissa tai kivissä. Potosovec on lievästi myrkyllinen ihmisille, haitallinen lemmikeille.

Parametrit

Keinotekoinen lonkka Potosovec on 80 cm pitkä. Se on luonnollinen vihreä väri, jossa on vaaleanvihreitä täpliä. Yhdessä muovivarressa on 178 lehteä, jotka ovat eläviä kosketukseen ja näyttävät erittäin realistisilta. Se toimitetaan ilman kukkaruukkua, jossa on urituskara, jonka ansiosta jänne on helppo käsitellä.

Sijainti

Keinotekoinen lonkeromme Potosovec sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen . Se täyttää täydellisesti sisätilojen "kuurot" tilan. Suosittelemme oikean koristekukkaruukun valitsemista laajasta valikoimastamme. Käytä kahta tai useampaa, jos haluat kasvin näyttävän tiheämmältä. Niitä voidaan käyttää monin tavoin, joko keittiössä, viherhuoneessa tai sisäänkäynnillä. Uskollisesti luontoa jäljittelevän ilmeen ansiosta tämä laite on tyylikäs asuste asuin- ja liiketiloissasi, raikas, erottuva koriste -elementti ympäristössäsi.

Yhdistelmät

Voit yhdistää keinotekoisen jänteen minkä tahansa kasvin kanssa. Potosovec -jänteemme sulautuu kauniisti murattiin, rauhallisesti ja syksyn ginkoon tai pelargonioihin. Löydät kaikki nämä tuotteet verkkosivuiltamme. Tämän kasvin sijoittaminen riippuvaan ruukkuun, maljakkoon tai järjestelyyn ovat täydellisiä tapoja luoda loistava tunnelma tai lisätä vihreää lajiketta.

Parametrit

Tuotekoodi 20231
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden korkeus 11 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!