Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Ginkgo keltainen 190 cm

Alennus
39 %
Alun perin
18 €
Vain tänään
10,90 € DPH: n kanssa
8,79 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ginkgo biloba on puu Ginkgo -suvusta. Ginkorast -luokan ainoa edustaja. Luonnollisesti sitä esiintyy vain pienellä alueella Tianmu Shan -vuorilla Kiinassa. Se on yleisesti istutettu koristepuuksi puistoissa ja puutarhoissa. Se kestää taudinaiheuttajia, saastumista, kuivuutta ja alhaisia lämpötiloja. Sen lajin nimi viittaa rypsilehtien ominaiseen muotoon.

Esiintyminen

Ginkan esiintyminen saavutti huippunsa Mesozoicissa, mutta kolmannen asteen jäähdytyksen seurauksena ne alkavat vähentyä. Jotkut asiantuntijat väittävät, että Ginkgo -perheen kehitys mahdollisti dinosaurusten laajentumisen tällä hetkellä. Tämä on luultavasti tunnetuin ns elävä fossiili kasvimaailmassa ja vanhin elävä siemenkasvi.

Parametrit

Ginkon keltainen keinotekoinen seppele on 190 cm pitkä. Sen varsi on vihreä ja valmistettu korkealaatuisesta muovista. Varsi sisältää myös 175 muovilehteä, mutta kosketukseltaan ne ovat elossa, mikä auttaa täydentämään todella realistisen vaikutelman koko seppeleestä. Nämä lehdet ovat luonnollisen kirkkaan kelta-oranssinvärisiä, ja niissä on hienovarainen lehtien kuvio. Tämä seppele tuo kotiisi kauniin syksyn.

Sijainti

Seppeleemme Ginko keltainen on suunniteltu sisätiloihin. Se voidaan levittää erittäin kauniisti esimerkiksi hyllylle ja täyttää niin kauniisti tyhjä tila, mutta voit myös ripustaa sen esimerkiksi talvipuutarhasi kattoon. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle, mutta voit sijoittaa sen suojattuihin, varjoisiin paikkoihin. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Ginkgo -keltainen, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää erittäin kauniisti eri Ivy -jänteisiin, mutta myös muihin tarjouksemme kynttilöihin tai seppeleisiin, olivatpa ne sitten vihreitä tai eri värejä. Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi yhdistä enemmän Ginko -seppeleitä. Luot todella henkeäsalpaavan syksyn koristeen pöydällesi tai koristeelliselle hyllylle.


Parametrit

Tuotekoodi 20217
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 170 cm
Oksien määrä 1 ks
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 175 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri keltainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!