Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Begonia 190 cm

Alennus
21 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
9,49 € DPH: n kanssa
7,65 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kun puhumme Begoniasta, puhumme lähes tuhannesta lajista. Monia niistä, värikkäillä kukilla ja lehdillä, käytetään ruukkukasveina sisätiloissa tai jopa puutarhan kasveina. Begoniat kuuluvat trooppisiin ja subtrooppisiin alueisiin, ja niiden erikoisin ominaisuus on neljä värisävyä, erityisesti niiden terälehdissä, kukkien väri on vaaleanpunainen, punainen, keltainen tai valkoinen.

Esiintyminen

Begoniat ovat peräisin tropiikista ja subtrooppisista alueista, mutta ne palaavat puistojen, kaupunkien ja puutarhojen varjoisiin istutuksiin. Rikkaasti kukkivat Begoniat voivat kauniisti valaista tummempia alueita, joilla muiden kukkien vauras kasvu on ongelmallista. Begonia on Begoniacae -heimoon kuuluvien kasvien suku. Ne jaetaan yleensä kukan koon mukaan pienikukkaisiin ja suurikukkaisiin ja juurien mukaan begonioihin, joissa on kuituisia ja meheviä juuria.

Parametrit

Keinotekoinen seppeleemme Begonia on 190 cm pitkä. Se on sisäkasvi. Varsi on väriltään vihreä muovista. Siinä on 113 kirkkaanväristä, myös muovilehteä, joita ei voi erottaa elävistä. Begonia tekee vaikutuksen ensi silmäyksellä kauniisti kontrastivilla suurilla lehdillään. Reunat ovat väriltään luonnollisen vihreitä, lehtien keskikohtaa kohti ne muuttuvat kermanvalkoisiksi ja lehtipiirroksen keskikohta on väriltään kaunis kirkkaan vaaleanpunainen reunusväri, joka korostaa sen suonia. Tämä seppele voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeluun.

Sijainti

Keinotekoinen kasvi Begonia on erittäin realistinen ulkonäkö, jonka ansiosta se huolehtii minkä tahansa sisustuksen erittäin miellyttävästä sisustuksesta. Voit sijoittaa sen ikkunalle tai keittiötason yläpuolelle. Keinotekoisen kasvien Begonia ansiosta luot miellyttävän ilmapiirin toimistoon , ravintolaan , rentoutumishuoneeseen tai mihin tahansa muuhun tilaan, johon on lisättävä väriä. Tämä keinotekoinen kasvi auttaa sinua luomaan raikkaan ja miellyttävän ympäristön ilman hoitoa. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka näyttävät erittäin realistisilta. Keinotekoiset kasvit eivät tarvitse päivänvaloa, joten voit sijoittaa ne minne haluat. Kasvit eivät haalistu tai muuta väriä. Ne edustavat yksinkertaista ja edullista ratkaisua minkä tahansa huoneen sisustamiseen. Keinotekoinen seppeleemme Begonia kauniilla värillisellä värillään on selvä todiste.

Yhdistelmät

Keinotekoinen seppeleemme Begonia edustaa todella alkuperäistä koristustapaa. Sen mielenkiintoinen väri on todella unohtumaton. Siksi on erittäin tarkoituksenmukaista antaa sen erottua ja valita yhdistettäessä vähemmän merkittäviä kasveja. Esimerkiksi kaikki "aina vihreät" seppeleet tai jänteet ovat sopivia. Suuremman ja vieläkin värikkäämmän vaikutuksen aikaansaamiseksi suosittelemme yhdistämään useat näistä seppeleistä yhdeksi. Saat loistavan värikkään sisustuksen, jota et todellakaan tarvitse mitään muuta.

Parametrit

Tuotekoodi 20211
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 180 cm
Oksien määrä 1 ks
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen, vaaleanpunainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!