Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Difenbachia 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Difenbachia on Aronidae -heimon kasvisuku. Hedelmä on marjoja. Sukuun kuuluu noin 30 lajia ja se on laajalle levinnyt trooppisessa ja subtrooppisessa Amerikassa. Paksusta pystysuorasta varresta kasvaa huomattavan suuria lehtiä ja vahvat varret. Difenbachiat ovat maanpäällisiä, monivuotisia, suhteellisen vahvoja yrttejä. Varret ovat lihaisia ja suhteellisen pitkiä. Difenbachia on yksi yleisimmin kasvatetuista huonekasveista. Ne ovat suhteellisen vaatimattomia ja sietävät hyvin elinympäristöä. Yleisimmin viljeltyjä lajeja ovat Difenbachia -kirjava ja Difenbachia -kirjava. Karibian alkuperäiskansat ruokkivat kasvia saavuttaakseen väliaikaisen hedelmättömyyden, joka kestää jopa 48 tuntia.

Esiintyminen

Noin 30 lajia kuuluu sukuun Difenbachia. Se on laajalle levinnyt trooppisessa ja subtrooppisessa Amerikassa Meksikosta, Etelä -Brasiliasta ja Pohjois -Argentiinasta, ja sitä esiintyy myös joillakin Karibian saarilla. Difenbachiat kasvavat kirkkaammissa paikoissa kosteissa, enimmäkseen alamaan trooppisissa sademetsissä, soilla ja vesistöjen rannoilla. Joillakin alueilla ne muodostavat suuria, tiheitä puistoja.

Parametrit

Keinotekoinen jänne Difenbachia on 80 cm pitkä. Vaikka varsi ja lehdet ovat muovia, ne ovat erottamattomia elävistä, mutta ne näyttävät erittäin realistisilta. Jänteessä on 178 luonnollista vihreää lehteä, joiden keskellä on vaaleanvihreä kontrasti. Se on suunniteltu sisätiloihin. Kukkaruukku ei osa pakettia, mutta kärhi sisältää rihlatuurna, jolla voit sijoittaa sen missä tahansa ja millä tahansa tavalla oman koristeluun.

Sijainti

Keinotekoinen Difenbachia sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen . Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Se täyttää kaikki huoneen tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten. Takaosan liittimen avulla voit helposti sijoittaa kasvin haluamaasi koristeelliseen kukkaruukkuun tai yksinkertaisesti kiinnittää sen seinään. Jos haluat elvyttää tai herättää tilaa sisätiloissa, ikivihreät kasvit ovat erittäin sopiva valinta. Kasvi erottuu paikasta riippumatta, koska se näyttää hyvin todelliselta. Luonnollisen värimaailmansa ja luonnollisen tiheytensä ansiosta kasvi vetoaa kaikkiin.

Yhdistelmä

Voimme yhdistää keinotekoisia jänteitä minkä tahansa kasvin kanssa, mutta myös muiden tarjoustyyppiemme kanssa. Paksumman ulkonäön saamiseksi käytä esimerkiksi kahta tai useampaa niveltä. Vankan muotoilunsa ansiosta tämä ylellinen versio on helppo käyttää ja käsitellä. Voit tarkastella ja tilata suositeltuja koristeellisia kukkaruukkuja sekä erityyppisiä ruusuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20235
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 13 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!