Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Ginko vihreä 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ginkgo biloba on puu Ginkgo -suvusta. Ginkorast -luokan ainoa edustaja. Luonnollisesti sitä esiintyy vain pienellä alueella Tianmu Shan -vuorilla Kiinassa. Se on yleisesti istutettu koristepuuksi puistoissa ja puutarhoissa. Se kestää taudinaiheuttajia, saastumista, kuivuutta ja alhaisia lämpötiloja. Sen lajin nimi viittaa rypsilehtien ominaiseen muotoon.

Esiintyminen

Ginkan esiintyminen saavutti huippunsa Mesozoicissa, mutta kolmannen asteen jäähdytyksen seurauksena ne alkavat vähentyä. Jotkut asiantuntijat väittävät, että Ginkgo -perheen kehitys mahdollisti dinosaurusten laajentumisen tällä hetkellä. Tämä on luultavasti tunnetuin ns elävä fossiili kasvimaailmassa ja vanhin elävä siemenkasvi. Luonnollisesti sitä esiintyy vain pienellä alueella Tianmu Shan -vuorilla Kiinassa.

Parametrit

Keinotekoinen jänne Ginko green on 80 cm pitkä. Sen varsi on vihreä ja valmistettu korkealaatuisesta muovista. Varsi sisältää myös 280 muovilehteä, mutta ne ovat kosketukseltaan eläviä ja tämä auttaa täydentämään koko oksan todella realistisen vaikutuksen. Nämä lehdet ovat useissa luonnollisissa vihreissä sävyissä, ja niiden kontrasti on entistä realistisempi. Kärhi ei sisällä kukkaruukku, mutta kiitos rihlatuurnaa, voit sijoittaa sen todella minnekään.

Sijainti

Ginkonvihreämme on suunniteltu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa kauniisti hyllylle ja täyttää niin kauniisti tyhjä tila, mutta voit myös ripustaa sen viherhuoneesi kattoon. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen jänne Ginko vihreä, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää kauniisti eri muratti -jänteisiin, mutta myös muihin tarjouksemme haaroihin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä jänteitä kukkiviin kasveihimme. Verkkosivustollamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen, jos päätät sijoittaa jänteen kukkaruukkuun. Jos haluat runsaamman äänenvoimakkuuden, valitse enemmän Ginko -kynsiä. Luo todella henkeäsalpaava ja runsas sisustus pöydälle, seinälle tai hyllylle.

Parametrit

Tuotekoodi 20242
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden korkeus 4 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 280 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!